akuku a tak teoretycznie ile prawidłowo powinno przytyć się w ciąży? A myślę że osiągniesz wymarzoną sylwetkę skoro tak szybko widać już takie efekty :-)
Nuuuśka wiem kochana co czujesz, nam przecież też tak długo się nie udawało.. I wiem że są dni totalnego zwątpienia, zniechęcenia i żalu. Zwłaszcza jeśli w teorii wszystko jest w porządku, gdy teoretycznie to, co stanowiło problem zostało wyleczone czy wyeliminowane. Ja kiedy udało się opanować moje problemy z owulacją byłam prawie pewna że problem teraz tkwi po stronie M., on też zresztą tego się bał. A okazało się że wyniki ma bardzo dobre. Tylko co z tego że tak jest, skoro nadal nic nie wychodziło? Jest chyba tylko jedna rada- trzeba walczyć i nie wolno się poddawać! Nie daj się tym pesymistycznym myślom bo po prostu musi być dobrze. Prędzej czy później się uda. Skoro mi z PCO w końcu się udało to i Wam się uda! Zobaczysz :-)
Głowa do góry i walcz do końca :* również życzę miłego dnia :*
Edit: przepraszam za to kliknięcie "lubię to"- telefon mi się zawiesił i oczywiście naklikałam wszystko dookoła :-)