• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
mówisz kasiol, że to wina antybiotyku? hmm kto wie, może. Chociaż takiej stuprocentowej pewności nie mam jak Ty ;-)

a gdzie się podziały pozostałe dziewuszki? chyba wszystkie korzystacie ze słoneczka hehe :-):-)

Natka nie ferie tylko easter holiday..tzn tyle wolnego na wielkanoc!!! Male tego ten caly tydzien juz nie zadaja dzieciim pracy domowe..bo przecież musza odpoczac przed wolnym hahaha.

Kasiol oj oby wesolo bylo... jutro rano dzieci ze mna cwicza nie ma tak latwo haha.

Aa ja dzis 14 dzien skalpela zaliczylam ;)

Nuska ojj ciezki weekend Cie czeka ;( kiedy masz jakies wolne?

Natka super ze wszystko w pozasiu. Pisz jaka duza jest juz Twoja kruszynka ?

Emil jest przekochany.. noce przesypia..w dzien sie smieje..marudzi tylko jak chce spac lub jesc.. ewentualnie jak mu nie wygodnie. Nie lubi jak sie go tuli, woli usnac sam niz na rekach. Na brzuszku zasypia w lozeczku..a na pleckach to w bujaczku lub foteliku samochodowym.
Dzieki temu ze zasypia ok 19 to ja moge spokojnie pocwiczyc ;)

Załączniki

• 1396640400808.jpg
    1396640400808.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 34
akuku maleństwo ma około 2,15 cm :-) gin mierzył kilka razy i pomiary wahały się od 2,12 do 2,17 cm :-) dziękuję że pytasz :* uspokoiłam się też jeśli chodzi o toxo bo wyniki świadczą że przebyłam ją dawno.
Kochani ci Twoi chłopcy :-) choc tą przerwę świąteczną to faktycznie długą mają :-) będziesz miała całą trójkę przez cały dzień w domu- pewnie będziesz miała co robić ;-)
Super że Emilek tak ładnie śpi :-) choć trochę czasu dla siebie masz :-)

reklama
Natka jejku juz ponad 2 cm ;) kochany maluszek ... nim sie obejrzysz to bedzie już z wami. Pierwsza polowa ciazy to dziecko malutkie a w drugiej polowie szybko rosnie..tzn teraz tez szybko ale w drugiej polowie to juz wogle hehe.

A tu moje wyniki cwiczen ;) z 2 tygodni

a więc tak:
Brzuch: -6 cm
Talia: - 5 cm
Biust: -3 cm
Pod biustem: - 7 cm
Biodra: - 7cm
Pupa: - 2cm
Łydka: - 1cm
Ramie: - 2 cm
W pierwszym tygodniu zgubiłam 21 cm
W drugim tygodniu 12 cm
Łącznie 33 cm z calego ciała.
Ale ja mam jeszcze mnustwo centymetrow... niestety...albo i stety bo dzięki temu ucze sie ćwiczyć systematycznie... już wszystko wygląda dużo lepiej a to dopiero 2 tyg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry