• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Witam.

Nuuuska - to rzeczywscie zamkniete kolo u ciebie. A powiedz dlaczego badalas estradiol? Tak sama z siebie czy jakies konkretne objawy są? Trzymam kciuki za owu. Bo to chyba tuz-tuz.

Akuku - suuuuper torcik ;) Dla kogo to?
Akuku - miałam zapytac, ty sie udzielalas jeszcze wjakims watku starankowym, z niego masz ten pociag w podpisie. Powiedz tam wszystkim dziewczynom udalo sie zaciazyc w koncu?
Tak z ciekawosci pytam jak to statystycznie wyglada ;)

Paulinka - to bedziesz miała malego skorpiona :-D oj nie zazdroszcze bo to ciezki charakter i mocny temperament . wiem co mowie bo sama jestem zodiakalnym skorpionem ;) Mam 10 listopada urodziny wiec prosze taki scenariusz: ty rodzisz a ja na swoje urodzinki rpzejmuje brzuszek od ciebie i widze piekne II :-D umowa stoi?

reklama
Nuuśka no oczywiście, że podejrzałam i trzymam kciuki za owu dzisiaj:) Już i tak długo kazała na siebie czekać:)
Natka to w ramach sprawiedliwości może być 4 listopada:)
Akuku Ty ciągle pieczesz dziewczyno:) Śliczny tort:)
Tysia bliźniaka będę miałą:)

Paulinka - przepraszam , pomyliłam z natka.

nATKA - to wszystko kierowane do Paulinki to do ciebie ;) Juz nie ebde edytowac zeby zamieszania nie bylo .

A swoja droga to moja mala jest bliźniak. Tez uparta na maksa. Ale nie tak głupio uparta tylko raczej bardzo pracowita i wytrwała w tym co robi. Z sumie znam kilka osob spod tego znaku i maja bardzo podobne cechy charakteru. Zawsze im zazdroscilam urodzin na przelomie wiosny - lata. Mozna bylo zrobic grilla, ognisko inna impreze na swiezym powietrzu.

tysia możemy się tak ostatecznie umówić ale myślę że te wymarzone dwie kreseczki zobaczysz wcześniej niż w listopadzie:tak:

Paulinka biech będzie po środku ;-) oby tylko wszystko było ok i żebym do tego listopada wytrwała szczęśliwie :-)

Akuku ładnie Ci te torciki wychodzą :-)

natka nie wiem sama co sie dzieje, tzn teraz to wiem ze cyrki wywoluje branie estrofemu, ale z drugiej strony bez jego suplementacji szanse na zajscie w ciaze wcale nie pojda w gore :zawstydzona/y: wszystko ma tez swoje zalety - powiem Ci, ze w zyciu nie mialam takich pikow jak teraz, boli owulacyjnych takich ze moglam biegac po scianach a dzis mnie w pracy dopadlo i trzyma do tej pory, wiec sadze ze owulacja juz byla,przewaznie u mnie bylo tak, ze pecherzyk pekal w momencie najwiekszego bolu, pare razy potwierdzalo sie to na usg, wiec mysle ze jutro powinien byc ladny skok :tak:

tysia u mnie zaczelo sie od tego, ze za moja prosba gin na wizytach zaczela mi mierzyc endo i baczniej sie mu przygladac. I co sie okazalo, ze w okresie owulacji endo bylo w granicach 4-5mm gdzie ciezko przy takim o zagniezdzenie,w ostatnim cyklu kiedy za rada ginki, ktora sama nie wiedziala czy dobrze robi, odstawilam estrofem w okresie owulacji, dostalam plamienia, i endo w ciagu jednego dnia z okolo 12mm zeszlo mi na 3mm, dzien przed owulacja :no:dramat jednym slowem. Teraz biore go na stale, po jednej tabletce dziennie, w 9dc endo bylo ladne - 6.3mm, plamien nie bylo wiec mam nadzieje, ze w tym cyklu obedzie sie juz bez niespodzianek, jesli chocby chodzi o to.
No i kiedy okazalo sie ze endo nie domaga, bylo juz prawie pewne ze musze miec duzy niedobor estradiolu. No i niestety :-( Teraz okazalo sie jeszcze ze mam wysoki cholesterol,a on sam bezposrednio wplywa na hormony, bo z cholesterolu powstaje estradiol i im wyzszy cholesterol tym bardziej uposledzony ze sie tak wyraze hormon posredni wiec walcze z cholesterolem, i mam nadzieje ze gin mimo wszystko podpowie cos innego na poprawe endo, bo kurcze takie cykle 40+ to dla mnie za wiele :no:

nuuuska i własnie to jesy ten dylemat- z jednej strony chciałoby się wszystkie leki i suplementy odstawić, spróbować zupełnie bez wspomagaczy, a z drugiej strony wiadomo że niektórych zwyczajnie odstawić nie można :-( ale ja wierzę ze Wam się uda!! Musi:-) niebawem zobaczycie dwie kreseczki :tak:
Mam nadzieję że dziś tempka w górę?

Akuku piękny :-)

reklama
hej
akuku z podziwu wyjśc nie moge:) a jak to zrobiłaś że to w kształcie kuli się trzyma:)? tez uwielbiam robić-a właściwie dekorować torty:)
masz talent dziewczyno:)
nuśśka jak tam?
a ja jak co czwartek sił już nie mam:) jak dobrze ze zaraz weckend i tym razem w domu:) u nas niby ciepło ale ja taka wraźliwa jetsem ze jescze w czapce chodzić musze, po wczorajszym spacerze bez miałam takie bóle głowy, zatok że masakra:( do dzis mnie jescze troche ból trzyma:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry