tysia123
Fanka BB :)
Witam.
Nuuuska - to rzeczywscie zamkniete kolo u ciebie. A powiedz dlaczego badalas estradiol? Tak sama z siebie czy jakies konkretne objawy są? Trzymam kciuki za owu. Bo to chyba tuz-tuz.
Akuku - suuuuper torcik
Dla kogo to?
Akuku - miałam zapytac, ty sie udzielalas jeszcze wjakims watku starankowym, z niego masz ten pociag w podpisie. Powiedz tam wszystkim dziewczynom udalo sie zaciazyc w koncu?
Tak z ciekawosci pytam jak to statystycznie wyglada
Paulinka - to bedziesz miała malego skorpiona
oj nie zazdroszcze bo to ciezki charakter i mocny temperament . wiem co mowie bo sama jestem zodiakalnym skorpionem
Mam 10 listopada urodziny wiec prosze taki scenariusz: ty rodzisz a ja na swoje urodzinki rpzejmuje brzuszek od ciebie i widze piekne II
umowa stoi?
Nuuuska - to rzeczywscie zamkniete kolo u ciebie. A powiedz dlaczego badalas estradiol? Tak sama z siebie czy jakies konkretne objawy są? Trzymam kciuki za owu. Bo to chyba tuz-tuz.
Akuku - suuuuper torcik
Akuku - miałam zapytac, ty sie udzielalas jeszcze wjakims watku starankowym, z niego masz ten pociag w podpisie. Powiedz tam wszystkim dziewczynom udalo sie zaciazyc w koncu?
Tak z ciekawosci pytam jak to statystycznie wyglada
Paulinka - to bedziesz miała malego skorpiona
oj nie zazdroszcze bo to ciezki charakter i mocny temperament . wiem co mowie bo sama jestem zodiakalnym skorpionem
umowa stoi?
wszystko ma tez swoje zalety - powiem Ci, ze w zyciu nie mialam takich pikow jak teraz, boli owulacyjnych takich ze moglam biegac po scianach a dzis mnie w pracy dopadlo i trzyma do tej pory, wiec sadze ze owulacja juz byla,przewaznie u mnie bylo tak, ze pecherzyk pekal w momencie najwiekszego bolu, pare razy potwierdzalo sie to na usg, wiec mysle ze jutro powinien byc ladny skok
dramat jednym slowem. Teraz biore go na stale, po jednej tabletce dziennie, w 9dc endo bylo ladne - 6.3mm, plamien nie bylo wiec mam nadzieje, ze w tym cyklu obedzie sie juz bez niespodzianek, jesli chocby chodzi o to.