• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol kobieto ułoży się wszystko:*** Pamiętam jak Natka tu pisała o problemach z M, o tym czy że nie wiadomo jak ze staraniami, o jesiennych planach wyjazdowych mężą, a teraz to jej M na jesień będzie na torbie szpitalnej siedział i liczył chwile do zobaczenia maleństwa:) Wierzę, że i u Was będzie podobny finał:)

reklama
Hej :*
matko, normalnie czasu nie mam na nic!! W pracy młyn, po pracy nauka na egzaminy i chodzę zmęczona, niewyspana i na nic nie mam siły...

nuuuśka a to dobrze mi się wydawało że te badanka robicie :-) ciekawa jestem bardzo czy suplementy poprawiły wyniki! chociaż widzę też że wykres wygląda bardzo obiecująco a w poniedziałek myślę, że możesz już spokojnie testować więc może badanka okażą się niepotrzebne? :-) trzymam kciuki kochana żeby to był właśnie ten szczęśliwy cykl!!! :*

kasiol no ale jak to, tyle musieliście kasy wydać na auto więc wydatków sporo a M jeszcze sobie chce wyjechać? Przecież to też zapewne będzie niemały koszt...
co do cytologii to po prostu może warto iść do ginekologa na NFZ? Przecież cytologia jest refundowana i na pewno Ci ją zrobią, zwłaszcza jeśli powiesz że miałaś III grupę i chcesz skontrolować czy po leczeniu się poprawiło...
Ja tez chodzę do gina prywatnie ale na cytologię zawsze idę na NFZ :-)
brak wsparcia w rodzinie na pewno jest ciężki, ale kochana nie poddawaj się! Pokaż wszystkim że nawet jeśli oni nie wierzą że się uda to Ty w to wierzysz! I udowodnisz im jak bardzo się mylą kiedy pojawią się dwie kreseczki na teście :-) ja wiem, że są takie dni kiedy ma się wszystkiego dość, kiedy naprawdę chce się wycofać , odpuścić... Ale te gorsze dni miną a Ty na pewno znajdziesz w sobie siłę na dalszą walkę :tak:

hej hej :)

nie zagladalam bo wczoraj dopadla mnie ...sama nie wiem co. Biegunka, goraczka, zatrucie prawdopodobnie choc za chiny nie wiem co moglo mi zaszkodzic :no: Dzis juz czuje sie lepiej, choc wczoraj nie obylo sie bez lekow przeciwgoraczkowych.

tysia kochana nie wiem czy bede testowac, jakos ostatnio zrazilam sie na testach i chyba wole poczekac.

natka badanka i tak chcialabym zrobic bo test testem sama wiesz...dzis moze byc cien a jutro juz go nie byc, a jednak na badanie przygotowjemy sie od pewnego czasu, i mysle ze przyda sie mimo wszystko.
Wczoraj robilam badania : progestron 21.7 estradiol 192 wiec tu wszystko w porzadku, estradiol ladnie podniosl sie po owulacji, zeby mozna bylo potwierdzic dobra jakosc komorki jajowej, wydolnosc cialka zoltego i sama jakosc owulacji, estradiol powinien byc w II polowie FL powyzej 100 wiec u mnie bardzo ladnie. Progesteron tez, choc miesiac temu byl wyzszy - 23.6 ale i tak powyzej normy bo norma jest do 15.9 u mnie w laborze ;-)

kasiol nie bede pisac co o tym mysle ale powiem ci ze normalnie mam wrazenie ze twoj M. nie potrafi pomyslec o nikim procz siebie samego...:no: a cytologie, no wlasnie, czemu nie zrobisz normalnie z funduszu ?

milego dnia :*

hej
nuśśka tempki z drugiej fazy jak nie twoje:)
trzymam kciuki za powodzenie:)
na pierwszej cytologi byłam prywatnie i z tąd tez mam leki wiec wolałabym jednak isc do tego samego lekarza:) poprostu termin troche przedłuze a moze to i dobrze ze troszke później badanie- bedzie już czysto po antybiotyku i wspomagaczu:) co do egoizmu mojego m. to juz bez skrupułów potrafie mu to powiedziec-bo on naprawde myśli większości tylko o sobie. To jest to super wychowanie gdzie dziecko ma wszystko i na nic nie musi zapracować-a później jest dorosły egoista wiecznie niezadowolony,że musi sam zapracować sobie na wszystko ;/ wczoraj zapytałam kiedy ostatnio pomyslał o moim szczesciu-to stwierdził ,że nie można ze mną gadać bo tylko becze;/a myśli o mnie myśli hahaha ciekawe kiedy... myśle ,że skoro to trwa tyle a jemu do szczescia potrzebne są pieniądze do rozwoju pasji to powinnien wyjechac i na to zapracować. Skoro w polsce nie ma takiej pracy do której sie nadaje-a która przynosi wiecej niz urzędniczy wakat. Bo odnosze wrarzenie ze ja mu jestem potzrebna do płacenia rat i kredytów, rachunków ... a jego marudzenie ze go na cos nie stac-odbieram osobiście -na zasadzie " musze zapracować ja -postarać się- bo przecież on na to nie zarobi " kuźwa te role powinny być na odwrót! nie pozwole sie tak traktować

ale jakie potrzebne te centymetry:) dawaj fotke w wolnym czasie?
aaa a imie już wybrane?
nasza Kali po zobaczeniu siusiaka Staśka stwierdziła ,że chce siostre a imie wybrała mi do wyboru-Jagoda albo WISIENKA:)

No Wisienka byłby bardzo oryginalnie:) U nas nadal bój o imię Marcel albo Mateusz będzie... No chyba, że jeszcze jakiś nagły impuls dostaniemy:) Dzisiaj to mnie już wymęczyło konkretnie- 14 razy wymiotowałam, w dodatku teściowa przyjechała w odwiedziny, żyć nie umierać. Jak się ogarnę to wrzucę Wam fotkę wieloryba na koniec 32 tc:)

reklama
110420141123.jpg

32tc...

Załączniki

• 110420141123.jpg
    110420141123.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 35

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry