Hej :*
matko, normalnie czasu nie mam na nic!! W pracy młyn, po pracy nauka na egzaminy i chodzę zmęczona, niewyspana i na nic nie mam siły...
nuuuśka a to dobrze mi się wydawało że te badanka robicie :-) ciekawa jestem bardzo czy suplementy poprawiły wyniki! chociaż widzę też że wykres wygląda bardzo obiecująco a w poniedziałek myślę, że możesz już spokojnie testować więc może badanka okażą się niepotrzebne? :-) trzymam kciuki kochana żeby to był właśnie ten szczęśliwy cykl!!! :*
kasiol no ale jak to, tyle musieliście kasy wydać na auto więc wydatków sporo a M jeszcze sobie chce wyjechać? Przecież to też zapewne będzie niemały koszt...
co do cytologii to po prostu może warto iść do ginekologa na NFZ? Przecież cytologia jest refundowana i na pewno Ci ją zrobią, zwłaszcza jeśli powiesz że miałaś III grupę i chcesz skontrolować czy po leczeniu się poprawiło...
Ja tez chodzę do gina prywatnie ale na cytologię zawsze idę na NFZ :-)
brak wsparcia w rodzinie na pewno jest ciężki, ale kochana nie poddawaj się! Pokaż wszystkim że nawet jeśli oni nie wierzą że się uda to Ty w to wierzysz! I udowodnisz im jak bardzo się mylą kiedy pojawią się dwie kreseczki na teście :-) ja wiem, że są takie dni kiedy ma się wszystkiego dość, kiedy naprawdę chce się wycofać , odpuścić... Ale te gorsze dni miną a Ty na pewno znajdziesz w sobie siłę na dalszą walkę