• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Cześć :*

Ja zaglądam, czytam ale się nie odzywam :-( po pierwsze brak mi sił, bo w pracy nadal młyn że nic tylko siąść i płakać... Poza tym w telefonie coś mi się rozwaliło i klawiatura dotykowa znika jak chcę coś napisac więc stworzenie posta graniczy z cudem. A poza tym nie chcę Was denerwować czy zasmucać a mam wrażenie że wątek zaczął się uciszać od kiedy mi się udało :-( także ja zaglądam ale jak widać odzywam się mało.

Nuuuśka jak tempka? Myślę że hak fziś drastycznie nie spadła ti warto zatestować :-) trzymam kciuki :*

Kasiol to szkoda że nie masz wizyty u gina żeby podejrzeć co i jak. Ale nie martw się kochana na zapas bo ja myślę że albo to wcześniejsza owulka albo tylko jednodniowy skok tempki i jutro spowrotem spadnie :-)

Miłego dnia :*

reklama
Natka wątek zamiera, bo staraczki trzy nam zostały:) Nuuśka uciekła na inny, Kasiol cykl miała stracony, a Tysia ciężko pracuje na budowie:) Ale teraz to już będzie lepiej:)
Nuuśka szkoda, że tempka spadła trochę, ale może jeszcze nie wszystko stracone... Czekamy do jutra i trzymamy &&&&&&&&&&&
A ja mam powoli dość serdecznie, aż mi głupio to pisać na wątku staraczkowym, ale tak mi daje ta ciąża w kość, żę normalnie wysiadam. Nie mogę chodzić, bo blizna mnie boli, a wieczorem to już całe podbrzusze razem ze spojeniem. Do toalety 10 metrów idę kilka minut, bo taki bół. Pół nocy nie spałam z tego bólu i teraz jestem już padnięta, bo poprzednia też w połowie nie przespana. Nie wiem czy to coś się z blizną dzieje niedobrego. W każdym razie jutro idę do gina.

Witam ;)

Nuuuska ...... :wściekła/y::-(:-(:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz ....... Nawet nie wiem co napisać ....

Paulinka - daj koniecznie znac co gin powiedzial. Pewnie blizna sie naciaga i stad ten ból.

Ja dodatkowo ejstem chora. Mega boli mnie gardło i ciagle kaszle. Ale oczywiscie musze byc w pracy bo poprzedni tydzien mialam urlop a w tym kolezanka idzie na wolne. Jednym slowem super.

natka a na L4 kiedy chcesz iść? w pracy wiedzą już o ciąży:)?

tyśka a to ty już po urlopie-ale ten czas zleciał:)

nuśśka glowa do góry! choć ty napewno czujesz najlepiej , to natka z tego co pamiętam tez zdecydowanie czekała na @ były starania, była owulka wiec szanse są nadal

paulinka teraz brzuchol coraz większy to i penie łatwiej nie bedzie, nie wiedziałam ze po cesarce druga ciąza może byc tak bolesna:zawstydzona/y: trzymaj się dzielnie , jescze tylko 2 miesiace !

ehh nuuuśka strasznie to wszystko niesprawiedliwe :-( wykres naprawdę był inny niż poprzednie... ale tak jak napisała paulinka- może choć cień szansy jeszcze jest że jednak się udało? Trzymam kciuki mimo wszystko!
A jak tam badanie Ł., byliście? Kiedy wyniki?

paulinka kurcze, nie wiedziałam że takie są problemy w kolejnej ciąży po cc... mam nadzieję, że jakoś te ostatnie tygodnie Ci przelecą a mały na pewno wynagrodzi całe cierpienie jak już się pojawi na tym świecie :-) daj znać co gin powiedział.

tysia życzę zdrówka :-) a po urlopie w pracy zawsze jest tak ciężko ;-)

kasiol w pracy jeszcze nie wiedzą, choć wydaje mi się że niektórzy trochę "podejrzliwie" patrzą bo trochę na twarzy przybrałam i brzuszek już też robi się widoczny bo zawsze miałam niedowagę więc już się ciutkę zaokrągliłam ;-) ale staram się nosić luźne ciuchy i nie daję po sobie nic poznać :-) co do L4 to na razie się nie wybieram ale niebawem idę na dłuższy urlop więc trochę sobie odpocznę.

hej:)

nuśśka bardzo trzymam kciuki!

ja jeszcze dziś i jutro do pracy i wolne:) dziś muszę umyć moje białe drzwi i 2 okna;/ jutro łazienka i prasowanie a w piątek zaczynam piec:)
podobno ma być piękna pogoda na święta:-D choć takie małe przyjemności życia :tak:
postanowiliśmy z Kali zbierac do świnki kase na wakacje w Turcji-ja chciałam złote piaski ale Kalina gada o Turcji bo jej kuzynka była i ona tez chce:) więc w śwince mam juz 30 zł-w dodatku wrzucone przez Kali , myślę że do 2017 dozbieram:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry