• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka trzymam kciuki ;) na pewno wszystko bedzie dobrze !! Lae lepiej byc pod opieka.

Natka smigaj na l4 ...pozniej juz sobie nie odpoczniesz ;)

Kasiol no wczesnie ta owulka. Trzymam moocno kciuki ;)

Nuska jejku jadlas cos nowego ?? Albo moze nowy proszek... nie wiem. A co do @ to baardzi mi przykro ze znowu sie nie udalo ..ale trzeba wierzyc kochana ;) ja wiem ze dlugie starania sa ciezkie i wyniszczajace ale niestety czasem tak jest...

Mi sie cos z hormonami po...lo bo @ juz 3 razy mialam a pierwsze 7 tyg trwal polog... i tak co 2 tyg mam @... masakra jakas.

U mnie na swieta nic nie gotowe .doslownie.. ani nie posprzatne ani nic nie upieczone i nie ugotowane...nie wiem czy cos prucz jajek zrobie. .. ahh jeszcze taka piekna bpogoda ze nie chce sie w domu siedzieć i sprzatac....ide prasowac..

reklama
Czesc dziewczynki :*

Nuuuśka wredna @ :-( tak bardzo bym chciała żeby Wam się udało... Zresztą wszystkie dziewczynki tutaj zasługujecie żeby się Wam udało i mam nadzieję że wkrótce wszystkie będziecie w ciąży! :-)
Nuuuśka co do uczulenia to może to jakieś pryskane owoce np te truskawki z zagranicy?

Akuku ja mam w tym roku o tyle dobrze że nie muszę gotować i piec bo jedno świętou jednych rodzicow a drugie u drugich :-) a sprzatanie też mnie omija bo robi to M. :-) muszę przyznać że bardzo mnie rozpieszcza :-) zostało mi tylko prasowanie ale wiele tego nie ma :-)

Wesołych, Radosnych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych dziewczynki.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka i przede wszystkim tego, żeby każdej z Nas w końcu spełniły się wszystkie, zwłaszcza te najważniejsze marzenia :blink:

Zobacz załącznik 620605

natka truskawki to nie to, bo to juz sprawdzalam, a niestety w ostatnim czasie ich nie jadlam :-( w tym cyklu odstawilam wszystkie leki, biore tylko magnez i euthyrox. Musze troche odpoczac poza tym gin kazal odstawic na 3 miesiace.

Cześć dziewuszki :*

Ja również chciałabym życzyć Wam wszystkiego najlepszego na te Święta :* przede wszystkim dużo odpoczynku i wiele radosnych chwil spędzonych w gronie rodziny :-) i oczywiście spełnienia marzeń! Zwłaszcza tych największych :-)

Nuuuśka może to dobrze że odstawiasz suplementy- warto zobaczyć jak organizm zareaguje :-) bo chyba to właśnie odkąd zaczęłaś brać te suplementy to Twoje cykle zaczęły się wydłużać i mieszać. Myślę że to one były przyczyna no ale zobaczymy czy moje przypuszczenia się potwierdza w tym cyklu :-) kiedy masz wizytę u tego nowego gina? Oby on w końcu porządnie się Tobą zajął :tak::tak:

hej po świętach:)
o jak dobrze ,że to jedzenie bez umiaru się skończyło:)
od soboty jestem chora, masakra jakaś chyba wirus gardło, katar a teraz już mnie troche dusi i kaszel doszedł ;/
co tam u Was dziewczyny?

Witam.

Ja w koncu lepiej sie czuje. @ w terminie, w zeszlym tygodniu. W sumie to nawet sie ucieszylam, bo gdyby okazalo sie ze jest dziecko, to bym umierala z niepokoju czy leki nie zaszkodzily. Za to od czwartku do dziś @ nadal trwa .... co prawda juz niewiele leci ze prawdziwa czerwona krew, nie zadne plamienia .... Trzymam sie wersji ze to od antybiotyku.

Paulinka - lepiej byc w sziptalu pod dobra opieka, chociaz mile lezenie nie jest. Trzymam za was kciuki. Do terminu na pewno nie wytrzymasz ;) urodzisz wczesniej, zobaczysz.

Nuuussska - trzymam kciuki za ten cykl. Mioze rzeczywiscie organizm odetchnie od tych wszystkich suplementów.

Kasiol - wczesnie ta owu. Trzymam kciuki.

Natka - uciekaj na L4. Dziecko najwazniejsze.

Ja w świeta złapałam doła bo zobaczylam znajoma drugim dzieckiem w ciąży. Moze to głupie, ale sie prawie poryczalam w kosciele. dlaczego wszystkim udaje sie wokolo miec kolejne dzieci a u nas lipa ..............
No ale to juz było, mineło, przeszlo mi.

Zastanawiam sie kiedy powtarzac badania G. Niby powinnismy juz w maju, ale od ostatniego badania w ciagu tych 3 m-cy G zaliczyl dwa razy antybiotyk ;/ wiec szalu w badaniu nie bedzie ..... z drugiej strony chcialabym porownac wyniki i wysłać G w koncu do lekarza.

reklama
Hej :-)

Mój telefon znowu wariuje więc napisać tutaj cokolwiek to prawie graniczy z cudem :-(

Kasiol jak tak się kiepsko czujesz to do lekarza śmigaj bo się doprawisz i czasem jeszcze małą zarazisz! Życzę zdrówka :*

Tysia ja uważam że tak naprawdę zawsze jest coś co może pogorszyć wyniki nasienia- jak nie leki to stres, jak nie stres to jeszcze cos innego.. Mysle że mimi wszystko badania warto zrobić :-)
A co do kościoła to ja zawsze miałam to samo- zwłaszcza jak podczas mszy był chrzest. Normalnie stałam i ryczałam :/

U mnie jakoś powoli do przodu, lada chwila wizyta u ginka- bo w przyszłym tyg. Mam nadzieję że wszystko jest ok bo ostatnio coś mnie pobolewa lewa strona, zwłaszcza po lekach wieczorem. No ale zostaje tylko cierpliwie czekać i modlić się żeby było w porządku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry