• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki ;)
Jednam tamten zygzag mi sie nie podobal i zrobilam noey...tylko jeszcze nie skonczylam ;)

Załączniki

• 1398240262442.jpg
    1398240262442.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 35
  • 1398240285352.jpg
    1398240285352.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 1398240305790.jpg
    1398240305790.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Kasiol ja urodziny wyprawiam za jakis miesiac... a robie juz tego niczym nie przykrywam tylko wsadze do pudelka tak zeby powietrze dochodziło. A sama mase ktora zostaje zawijam folia przezroczysta zeby nie schla i chowam ;) a nawet jak wyschnie to mozna lepic dalej tylko kilka razy rekoma rozgniesc..to sie nie psuje raczej bo to cukier i woda ;)

Cześć :-)
Ja dziś kolejny stresujący dzień... na szczęście jeszcze tylko jutro i mam dłuższy urlop.. a potem zobaczymy...

Nuuuśka @ obfitsza bo pewnie organizm oczyszcza się z suplementów :-) a jak tam wyniki Ł. bo pytałam parę dni temu ale chyba przeoczyłaś :-) i jak tam uczulenie - mam nadzieję, że już lepiej?

Kasiol tysia dobrze pisze, nie myślenie naprawdę może tylko pomóc...

Akuku
​ moim zdaniem już ten wczorajszy był ładny :-)

Witam ;)

Kasiol - jak ładny wykresik ;)

Akuku - zdolniacha z ciebie ;)

Paulinka - jestes? jak tam? ]

Nuuuska - u ciebie tez dzis sliczny skok ;) Robisz testy owu?

Trzymajcie dziwczynki kciuki bo mam w pracy sytuacje z glupim klientem i mam juz dosc. Oby sie szybko wyjasnilo bo za bardzo przezywam to psychicznie.

Ostatnia edycja:
hej
tyśka kciuki zaciśnięte:-D wykres narazie w normie:) całkiem mój:) od jutra powinnien zacząc spadać, chyba ze owu była później...
akuku ja tez mysle nad tortem dla Kali bo dla dziewczynki to trudniej;/
ostatnio miała tort monster high na lalce , pierwszy raz miałam marcepan w rękach i nie wychodziło mi obłożenie więc pociełam na paski i zrobiłam tak :lipiecsierpien kali 110.jpg
ale troche się rozjechał bo był na śmietanie, teraz spróbuje na marcepanie na całości:)
teraz chyba zrobie figurki wczesniej -jak piszesz:) chyba motywem będzie łąka:) dużo kwiatków :) tylko marcepan zamówię :)

Załączniki

• lipiecsierpien kali 110.jpg
    lipiecsierpien kali 110.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 44
Kasiol - ty sama ta lalke lepiłas???? Jak tak to szacunek. Slicznie ci wyszla.

Ja jakos tortów okładanych marcepanem nie lubie. Owszem, ładne są i tyle. Dla małej na pierwsze urodziny zamówilismy. Wygladal pieknie, ale nic poza tym. Wszyscy marcepan odkladali. Srodek tortu tez nie powalał bo musial byc odpowiedni zeby utrzymac marcepan, no i ucierpial na tym smak ....

Takze u nas bedzie jakis tort z owocami, galaretka (mloda uwielbia), bita smeitana. Do dekoracji zwykle kupuje jakies kwiatki z opłatka i mloda sama dekoruje. A rok temu miała tort oblozony truskawkami i tez byla zachwycona.

Kasiol - a co kupojecie na prezent?

tyśka sama-biszkopt przekładany śmietaną z owocami powycinany-lala w środek, no i marcepanem obłozona- ale paseczkami, bo tego falbany sukni ze smietany i borówki do ozdoby, w sumie troche zjechał ale po czasie:) Kali ma urodziny dopiero w sierpniu ale ja sie bardzo rajcuje robić jej tort:) a że marcepan dość drogi to już myśle czy nie zamówić chociaż z dwa kolory :) my małej prezent kupujemy jak juz dostanie -zazwyczaj kase od wszystkich, w zeszłym roku kipiliśmy jej pościel i ozdoby do pokoju, wczesniej nazbierała na trampoline, teraz chcemy jej kupić biurko :) teraz chyba zrobimy jej chuśtawkę na dzień dziecka-bo nie ma a lubi się bujać:) a że i tak chcieliśmy ją zrobić połączymy to z dniem dziecka:)
co do smaku marcepana , masz rację że słodki i bardziej wygląda niż samakuję :) myśle -ale nie wiem czy mi sie uda-zrobic bardzo cieniutka warstwę marcepana na całości -ale jak na pierwszy raz może mi to nie wyjść;/ prób robić nie chce bo to drogi interes:)

hej dziewczynki

Wpadlam na chwile podejrzec wykres kasiol. Kochana trzymam mocno kciuki wykres wyglada na prawde pieknie, nie wiem czy mialas taki stabilny :)

tysia ja jeszcze testow nie robie kochana, za wczesnie, mysle ze od jutra/pojutrza zaczne, choc nie wiem czy owu zawita wczesniej, bardzo mozliwe, ale jednak trzeba sie przygotowac, ze moze byc jeszcze gorzej bo odstawilam wszystko co bralam.

Milego dnia i weekendu :*

reklama
Cześć:*
u nas zbyt dobrych wiadomości nie ma. Wczoraj byłam u tego lekarza, u którego kiedyś byłam robić cytologie na NFZ. Wczoraj byłam po wynik i od razu zrobił mi usg i niestety za dobrze ono podobno nie wyszło. Dostałam skierowanie na badania prenatalne i jadę w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że jednak okaże się że to fałszywy alarm i ten lekarz źle zinterpretował obraz tak jak kiedyś uparcie twierdził że mam torbiel a potem mięśniaka których nie widział nikt inny... Trzymajcie proszę kciuki żeby bylo wszystko ok bo na razie jestem kłębkiem nerwów :-( dziś mam kontrolę u drugiego lekarza żeby potwierdzić lub zanegować tą wczorajszą "diagnozę"....
A z dobrych wieści to chyba tylko to że maleństwo ładnie rośnie i jest strasznie ruchliwe że aż ciężko było wczoraj zrobić to usg :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry