• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
akuku świetne:) zastanawiam się jak to robisz ,ze nie widać łączeń? np jakbym chciała obłozyć cały tort marcepanem u mnie widac łaczenia i musze je czymś zaklejac:)
tyśśka właśnie z takich domowych cudów korzystałam w święta i z paracetamola, powiem Ci że też miałam takie chwile w te święta gdzie nie chciało mi się patrzeć na dzieciaki kuzynek bo wyć mi się chciało;/ach szkoda gadać :(
natka Kali mnie właśnie zaraziła-sama dostała Bactrim w piatek , a mnie dopadło w sobotę :) dziś już troche lepiej ale schodzi chyba na oskrzela ... ale dam sobie z tym rade:) ( mam nadzieje) ale ten czas leci zaraz kolejna wizyta mam nadzieje ze poczujesz się spokojniejsza:)
nuśśka co tam u Ciebie?
ciekawe co u paulinki?:(

akuku ach, jak ja Ci zazdroszczę że znajdujesz czas na realizację pasji i robienie tego co lubisz :-)

Kasiol oj to uważaj na siebie żebyś się mimo wszystko nie doprawiła! Jak nie minie to lec do lekarza:-)

Paulinka jejku trzymam mooocno kciuki !!! Wszystko bedzie dobrze !! Musi byc ...

Natka czasu malo mam..po nocach robie...ale fakt lubie to ;)

Kasiol ja robie krztalt z tej masy cukrowej i wygladzam palcami .. a wczoraj pierwszy raz zmienilam taktyke i na zrobiny krztalt nakladam rozwalkowana mase cukrowa i od góry do dolu rozmasowuje palcami ;) tak samo naklada sie na torta od gory po trochu z kazdej strony zeby wlasnie zagiec nie bylo i paczen. Wtedy nie trzeba nic scinac... popatrz na you tubie techniki nakladania lukru plastycznego ;) tylko nie pamietam czy po polwku czy po angielsku oglądałam ;)

Paulinka kochana najważniejsze że jeteś w szpitalu czyli pod stałą opieką i kontrolą lekarza! Zobaczysz że będzie dobrze- musi być! Wiem jak bardzo musisz się bać ale spróbuj jak najbardziej o tym wszystkim nie myśleć- stres nie jest Ci teraz potrzebny a z małym na pewno wszystko będzie dobrze:-) będę trzymać kciuki i modlić się żeby było wszystko dobrze :*

paulinka kochana mocno trzymam za was kciuki ! bedzie dobrze, musi byc, a jesli nawet bedzie konieczne wczesniejsze rozwiazanie, wierze ze jestes pod fachowa opieka, synus duzy wiec na pewno wszystko pouklada sie jak nalezy :tak:

akuku sliczne sa Twoje torciki, figurki, i wszystko inne, pisalam juz kiedys ale napisze jeszcze raz - masz ogromny talent i powinnas sie tym zajac zawodowo tak uwazam :)

kasiol jakis okres niewyrazny, bo ja tez nie za ciekawie sie czuje, Ł. w zeszlym tygodniu podziebiony byl, na szczescie jakos wszystko poszlo.
Za to mnie potwornie boli glowa caly dzien...grrr...:confused2:

tysia u mnie ta @ tez obfitsza niz poprzednie. Wtedy w 6dpo to juz plamienia ledwo co byly a dzis jeszcze lekkie krwawienie, ale podejrzewam ze to na skutek suplementacji estrofemu, pewnie endo ladnie podroslo w poprzednim cyklu i teraz zluszczyc sie nie umie do konca ;-)
co do suplementow, lepiej sie czuje nie bioraz ich, glownie psychicznie, tak to w kolko odpowiedzialnosc, zeby nie zapomniec, zeby o tej i o tej wziasc, a kiedy jeszcze pilam ziolka to juz w ogole. Mam nadzieje, ze dzieki temu choc cykle wroca do normy.

Uciekam, milego popoludnia :*

paulinka trzymam kciuki za Was, pewnie dostajesz leki na przyspieszenie wzrostu płuc, synek jest dośc spory i napewno silny! bądz spokojna , wierze ze wszystko się dobrze skończy! musi!
nuśśka ten cykl masz cały bez podglądanie, leków...?
aj mam już naprawde dość tego starania, moze tak miało byc ehh

reklama
Paulinka - trzymam mocno kciuki zeby bylo ok. Lekarze każą czekac czy planuja CC? Pęcherz plodowy tez moze byc bardzo gruby i wytrzymały. Przeciez niektorym kobietom rozcinalaja go przy porodzie bo sam nie pęka.
Dobrze ze maluszek duzy.

Akuku - piekne autka ;)

Nuuuska - oby cykl w ktorym odpoczywasz od lekow okazal sie szczesliwy ;)

Kasiol - w "odpuszczeniu staranek" tez jest metoda

Dzis piekna pogoda - az sie w pracy nie chce siedziec. Ale niestety trzeba ..... Ide po kawe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry