paulinka kochana mocno trzymam za was kciuki ! bedzie dobrze, musi byc, a jesli nawet bedzie konieczne wczesniejsze rozwiazanie, wierze ze jestes pod fachowa opieka, synus duzy wiec na pewno wszystko pouklada sie jak nalezy
akuku sliczne sa Twoje torciki, figurki, i wszystko inne, pisalam juz kiedys ale napisze jeszcze raz - masz ogromny talent i powinnas sie tym zajac zawodowo tak uwazam
kasiol jakis okres niewyrazny, bo ja tez nie za ciekawie sie czuje, Ł. w zeszlym tygodniu podziebiony byl, na szczescie jakos wszystko poszlo.
Za to mnie potwornie boli glowa caly dzien...grrr...
tysia u mnie ta @ tez obfitsza niz poprzednie. Wtedy w 6dpo to juz plamienia ledwo co byly a dzis jeszcze lekkie krwawienie, ale podejrzewam ze to na skutek suplementacji estrofemu, pewnie endo ladnie podroslo w poprzednim cyklu i teraz zluszczyc sie nie umie do konca ;-)
co do suplementow, lepiej sie czuje nie bioraz ich, glownie psychicznie, tak to w kolko odpowiedzialnosc, zeby nie zapomniec, zeby o tej i o tej wziasc, a kiedy jeszcze pilam ziolka to juz w ogole. Mam nadzieje, ze dzieki temu choc cykle wroca do normy.
Uciekam, milego popoludnia :*