• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej
tyska jak obejrzała 3 wykresy to stwierdziła ze na 2 nie ma wyraźnej owulacji i ta jej słynna "słaba" owulacja miała byc jeszcze na próbe wzmocniona.
Jutro usg, mam nadzieje ze będzie wszystko ok, a wcześniej jeszcze z Kali do okulisty...
trzymam kciuki za wyjście ekip i szybkie wprowadzenie a jeszcze bardziej za owocne staranka mimo późniejszej wizyty. Doczekasz sie i Ty swojego maleństwa! Więc głowa do góry!!
natka co tam u Ciebie?
akuku pięknie 29 dni to super cykl:)

reklama
Hej,

Kasiol dzięki, że pytasz. U mnie średnio, nadal źle się czuję. Zaczynam się zastanawiać tak naprawdę co mi jest- czy to bolą mnie jajniki, a właściwie to prawy czy to boli mnie coś innego.. Poza tym cały czas czuję dół pleców i też się zastanawiam czy to właśnie ma związek z tym bólem jajnika czy czegoś, czy może to nerki albo nie woem. Dodatkowo nerwy mi strzeliły, nie śpię po nocach, cały czas płaczę i generalnie lipa.. Także zaglądam ale raczej noe piszę żeby tak ciągle Wam tu nie smęcić :-)
Trzymam kasiol kciuki za jutro i czekam na wieści co tam po usg :tak:

Tysia już niewiele Wam do końca zostało chyba :-) super że z kuchni jesteście zadowoleni :tak: fajnie że się jednak do ginka umówiłaś, może akurat owulka tak się przesunie że będzie usg akurat w czas:-) a jak nie to przynajmniej będziesz wiedziała czy owu była i czy cialko żółte się prawidlowo wykształciło i może w razie czego dostaniesz wspomagacz drugiej fazy- lutkę albo duphaston.

Akuku super że długości cykli wracają do nprmy :tak:

Miłego wieczoru :tak:

natka - przytulam najmocniej jak to możliwe. Wierze ze i do was w końcu uśmiechnie się los i będziecie wspaniałymi rodzicami.

Kasiol - kciuki zacisniete. Daj znac jak po wizycie.

Natka - owu już na USG nie zobaczę bo wczoraj wyszedł pozytywny test owu, także działamy ;)

Dzięki tysia :tak: może kiedyś... nie wykluczam ale też się nie nastawiam bo na to już sił nie mam...
super że już teścior pozytywny :-D działajcie, działajcie a ja zaciskam kciuki :-)

kasiol za Ciebie też nieustannie kciuki trzymam choć pewnie już jesteś po wizytce :tak: czekamy na wieści jak wrócisz :tak:

hej
jestem:)
wizyta udana-bo wszystko w normach;) uffff
gin powiedział ze przyszliśmy w ostatnim momencie bo mierzą do 82 mm a Felek ma 80 mm:) wiec wyznaczył znów nie 13t 1 d tylko 13t i 6 d. Przeziorność karkowa ok 1,5 1,6 choć bałam się ze przez to ze na styk-mogą być jakieś zawyzone parametry. Serce bije w normie, kość nosowa jest:) Namawiał na dodatkowe badanie pp... krwi-ale nie wzieliśmy- bo nie jest mi to do szcześcia potrzebne skoro wszystko w normie-niech na tym pozostanie. Mam jakieś normy podane musze poczytać czy aby na pewno są dobre ale wierze ze tak
Rószał raczkami że szok i miał piąstke przy buzi:)
Kali u okulisty-musi miec okulary;/ więc znów wydatek;/
odezwę sie jutro:)

Kasiol mówiłam że wszystko będzie dobrze :tak: super że wszystko jest ok, no i że udało się załapać na te pomiary bo jak widać było blisko i byście się spóźnili! Swoją drogą rzeczywiście zazwyczaj między 12 a 13 tyg rpbi się to usg genetyczne.. No ale najważniejsze ze się udało i wszystko jest w normie :tak: bardzo się cieszę :tak:
A co do okularków Kaliny to fakt że pewnoe wydatek może być niemały ale lepiej wcześniej bo wtedy jest szansa że wada u dziecka się cofnie.

Dobrej nocy :*

Kasiol super wiesci ;) ciesze sie baaardzo! !!!

Natka kochana ja nawet nie wiem jak moge Cie wesprzec..a chcialabym bardzo ; (;( trzymaj sie kochana... ja wiem ze jeszcze zostaniesz mama !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry