• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki luty 2013

Natka ja miałam kupic doppler wlasnie i był na ebayou nowy za 29.99 F a dziś jest za 49.99 :( napisałam do sprzedajcego czy sprzeda taniej) chciałabym dla spokoju i żeby dzieci mogly posluchac..
a wiadomo, nosze Emilka, czasem kopnie w brzuch itd...a taki doppler by mnie uspokoil :)

Angelsound Baby Fetal Doppler Angel Sound Heart Monitor heartbeat LCD Screen UK | eBay

o taki- jedna dziewczyna na sierpniowkach go ma i wykryla serduszkow 10 tyg jakos

reklama
Akuku słyszałam właśnie o tych angelsound. Mi dziewczyny polecały też babysound i chyba właśnie na ten się zdecyduję-jest wersja z wyświetlaczem lub bez. I cena nie jest jakaś zła. Na razie kombinuję ze stetoskopem ale poza plumkaniem na razie jeszcze nic nie usłyszałam ;-)

Natka a masz jakiś link na babysound ? ja chce taki bez słuchawek i wlasnie żeby miał ta glowice do jezdzenia po brzuchu. takie maja polozne tutaj.
zla jestem ze nie wzielam jak był taki tani ;/

a ja wlansie kiedyś miałam taki bez głowicy i mi się zle nim operowalo.. a z tego co widze jak polozna przykladala to nie było problemu ze znalezieniem tętna.

chyba zależy jak komu wygodnie :-) moja ciocia mówi że u nich są na stanie i takie i takie (tj. i z głowicą i bez), jej akurat bardziej przypasował właśnie ten bez głowicy i na tym częściej sprawdza akurat u nich w przychodni tętno. Ale myślę, że to kwestia wprawy i ważne żebyśmy opanowały co i jak a reszta już nie będzie taka istotna :-)
mi najbardziej zależy na dobrej cenie + opinii że ktoś akurat ten model używał i jest ok. i głównie tym będę się sugerować. Jak spytałam cioci to ona mi pokazała taki co prawie 1000zł kosztuje więc z lekka nie na moją kieszeń :P

Kasiol zaciskam kciuki za dziś &&&&&&&& daj koniecznie znać po :tak:

Dziewczyny a ja tak strasznie się boję... jeszcze tydzień i prenatalne... niby wiem, że nie mam wpływu na to co się okaże, ale mimo to tak strasznie się boję :-(

Natka bedzie dobrze ! Musi byc ! A Ty sie nie denerwuj nie wolno Ci ! Obyten tydzien szybko Ci minal !

Kasiol trzymam kciuki i czekam na wiesci ;)

A ja mam wizytye w piatek ale ona nic nie wniesie..pobiora mi krew..polozna zalozy ksiazke ciazy i to wszystko.. no i bede czekac na list z usg.

Staram się nie denerwować akuku no ale wiesz jak to jest... a ile mniej więcej po tej wizycie położnej czeka się na list z terminem usg? Jeszcze trochę i zobaczysz maluszka :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry