• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol ale kolorki fajne tego wózka:-) ciekawe czy nie blakną na słońcu.
co do prenatalnych to łożysko to wiedziałam że na tych drugich sprawdzają, ale o szyjce nie. To fajnie, będziesz spokojniejsza-a jeszcze tylko dwa dni:-) a rano masz czy popołudniu we wtorek? Jak tam dziś? Nie powtórzyło się?

reklama
hej
ja małam z Kali takie kolory tylko troche intensywniejsze, widziałam ze są tez ciemniejsze trochę do wyboru:) fajne podobaja mi się:)
dzis sie niby nic nie dzieje, śluz normalny ...hmmm ciekawe co to było, kłuje mnie czasem w szyjce wiec może coś się robi z nią nie tak? dziś sie oszczedzam, na opisie jest badanie szyjki macicy przez usg dopochwowe-wiec musi to zrobić, tym bardziej że powiem że cos mnie bobolewa od soboty... może to normalne , a może coś się skraca wole wiedzieć.Tym bardziej ze nie potrzebnie czytałam co grozi w tym trymestrze... ;/
a jak tam u Was?:)

No właśnie Kasiol, nie czytaj bo niepotrzebnie się denerwujesz. A to nic dobrego :tak: jeśli chodzi o szyjkę to ja też mam takie kłucia czasami-a z szyjką jest ok. Zauważyłam, że pojawiają się właśnie po takim aktywniejszym dniu, zaczynam to odczuwać popołudniu, a najczęściej wtedy dokucza mi to też kolejnego dnia i to już od rana. Myślę že u Ciebie też może się okazać, że to przeciążenie ale oczywiście warto to sprawdzić. Odpoczywaj na razie :tak:
U nas dzisiaj w końcu dzień bez bólu głowy i mam nadzieję, że już się nie pojawi:-)

Akuku co tam? Jak się czujesz?

Paulinka a jak tam u Ciebie? Dawno się nie odzywałaś, mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze:-)

teraz mamy wszystko mocno ukrwione, wiec pewnie to pekla jkas zylka i stad to niby plamienie. czekam na wieści z wizyty.

natka u mnie wszystko dobrze :)
Dziss sprzedałam stary wozek Emilk..znaczy stary...najbardziej uzywalam fotelik a reszta to jak nowa, a fotelik w bardzo dobrym stanie.

Akuku cieszę się, że wszystko ok:-) fajnie, że udało się sprzedać wózek. U mnie chyba jak już przyjdzie co do czego to fotelik będzie najmniej używany bo mało autem się przemieszczamy :-) lubię spacerować :-)
ale mi się spać dziś chce... chyba położę się wcześniej :-) a na razie śmigam zrobić koktajl bo mnie ochota naszła:-)
Miłego popołudnia i wieczoru:-)

Natka ja znowu codziennie woze dzieci do szkoły- nie ma opcji spacerowej bo woze ich na druga strone miasta :)
Pewnie gdyby nie to,to tez bym więcej wozka uzywala..a tak to gondola uzyta była kilka razy, spacerówka tez i to maly był w tym ocieplaczu wiec nawet jej nie dotknal :)

a ja ciagle mysle co by zjeść i az mnie to meczy ;/;/ masakra jakas normalnie :D
ja w piątek wizyta u poloznej i wtedy czekam na list z usg...uf..leci czas oj leci...

na dniach urodziny Victorka i bardzo chciałby zebysmy wyprawili mu jak Alexowi. musze wynająć sale :) najlepiej z zamkiem do skakania, bo nie dam rady z zabawami teraz...zadyszki dostaje szybko :)

mysle jeszcze jakie jedzonko zrobić...ahh
i figurki na jego tort ... i jeszcze chciałam osobny torcik dla Emilka zrobić bo miał roczek i chciałam razem wyprawić..eh tyle roboty a mi się nic robic nie chce... lenistwo w tej ciąży mnie dopadlo.
mam tort na sobote- 2 pietrowy..3 figurki do zrobienia...i codziennie mowie ze dziś...i nie robie..eh
może jutro..m na nocce w pracy a ja będę robic sobie.

Akuku no właśnie, wszystko zależy od tego czy dużo się jeździ czy mało. Ja akurat mieszkam w samym centrum i wszędzie mam blisko, tylko jak do kogoś w odwiedziny jadę to czasem autem, zależy jak daleko i czy chce mi się tyle deptać na nogach ;-) jejku, już w piątek wizyta? Przeleciało:-) pamiętam jak pisałaś że jeszcze tyle czasu... :-)
Co do tortów to rzeczywiście roboty trochę masz... no ale chłopaki na pewno się ucieszą z takiego prezentu:-)

A ja mam problem ze spaniem. Kładę się do łóżka i mimo że jestem zmęczona to leżę 3-4 godziny bo nie mogę zasnąć. A potem jeszcze w nocy się budzę milion razy i znowu zasnąć nie mogę. No chore to jest!!!!! A potem chodzę nieprzytomna, jak dziś:-(

hej
:)
natuś ja też mam problemy ze spaniem , dlatego staram sie w dzien nie przysypiać ,żeby przypadkiem z dnia nocy nie robić, to chyba wina hormonów
dziś cisza, nic nie boli , wiec sie uspokoiłam-dobrze ze w panice nie pojechałam na pogotowie-bo bym jeszcze na oddziale siedziała-zostawiają wszystkich jak leci... jutro o 15 wizyta,trzymajcie kciuki:)

Kasiol kciuki zaciskam ;) o ktorej masz wizyte jutro ?

Natka a ja znowu moglabym spac i spac ;/ i jesc i jesc..masakra ;^

Ja dzis zamowilam sale z wyzywniem dla dzieci na urodziny Vikiego ale dopiero na 28 luty.. sala wllna byla tez 14-15 i 21-22 ale boje sie ze dIeci nie przyjda bo w naszej szkole wolne maja 16-17-18 i moga powyjezdzac 14 i nie wrocic na czwartek i piatek. 28 bedzie najpewniejszy.
Ciesze sie ze tylko tort bede szykowac i mini paczuszki dla dzieci. Moze zrobke jakies cakepopsy ..zobaczymy ale to bez przymusi..jak bedzie mi sie chcialo :)

reklama
Kasiol cieszę się, że już u Ciebie wszystko dobrze. Dobrze, że ani ból, ani plamienia nie wróciły:tak: kciuki oczywiście za jutro zaciśnięte! Daj koniecznie znać po co tam słychać u Małego :-)

Akuku ja na początku tak miałam, że spać bym mogła cały czas... a teraz właśnie zupełnie odwrotnie... fajnie, że sala zamówiona, Viki na pewno się ucieszy:tak:

A ja dziś szukałam detektora tętna bo chcę sobie zamówić. Chyba będę spokojniejsza. Tylko jeszcze nie zdecydowałam jaki model wybrać ale zobaczę jeszcze u nas w sklepie medycznym czy coś jest na miejscu:-)

Widziałam że Nuuuśka pisała na innym wątku. Nuuusiu jeśli i do nas zaglądasz to odezwij się! Napisz co tam u Was:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry