• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki luty 2013

To czekam na wieści co po wizycie:-) wreszcie założą Ci kartę ciąży :tak:

Co do zamartwiania to niestety nie da się inaczej... ja w ciąży z Małgosią też się nie denerwowałam, nawet mi przez myśl nie przeszło, że coś może być nie tak. Naprawdę bardzo Wam zazdroszczę (w pozytywnym sensie), tego w jaki sposób przeżywacie ciążę, wiadomo że nie jest to w 100% czas beztroski, ale i tak jest mniej stresu. Ciąża po stracie jest masakryczna i obyście nigdy nie musiały tego przeżywać!

reklama
u poloznej bylam... i wiem zr nic nie wiem eh. Dala mi ksiazke zebym sobie sama wypelnila.. mam wrocic za tydzień. .jakbym nie miała co robic.. i wtedy dopiero zglosi mnie o usg..

Akuku matko, ale dziwny ten system u Was... sama masz sobie wypełnić? Jeju, jakbyś wiedziała wcześniej, to byś przyszła z wypełnioną i może od razu by choć tą krew Ci pobrała... ach, jak to wszystko się przesuwa w czasie. Oby do usg:tak:

A ja zamówiłam ten detektor tetna. W poniedziałek mam do odbioru. Oby udało się znaleźć tętno :tak: może choć trochę będę spokojniejsza :tak:

A gdzie ta reszta naszych lutówek?? Halo, halo dziewczyny! Wracajcie ;-);-)
Dobranoc!

hej:)
pożarło mi posta w czwartek widze;/
u nas ok:) choć zmęczona jestem tym tygodniem-jeden wyjazd w tygodniu do Poznania, dzień Babci... Kali coś ostatnio pyskuje...:) więc sie kłucimy z nią i kara za karą choć słabo to już działa, nawet ostatnio zapytała jaką mi teraz dasz kare-zakaz dotykania brata?
wiec muszę to inaczej ogarnąć, w pracy też nerwy, choć nie bezpośrednio na mnie, ale jednak atmosfera jeszcze bardziej budzi zmęczenie.
Zamówiłam Felkowi die bluzki-i na tym zamierzam skończyć ciuchy 62-68 bo mam od siostry cały karton-śpiochów, body... zastanawiam się jescze nad spodenkami-i tu pytanie do Akuku:) kochana a takie leginsy szare chłopcu moge założyć:)? na opisie było leginsy niemowlęce-bez okreslenia czy dla chlopca czy dziewczynki, nie za bardzo lubie takie odstające spodnie i z chłopakiem nie mam doświadczenia-w leginsy szare bym go wpakowała z chęcią:)jak to jest?:)
natuś co do stresu , ja go tez odczuwam , na pewno nie jest to ten sa co po starcie dziecka, w sumie cały czas jest strach dopóki sie nie urodzi, i nawet poźniej. Teraz cały czas mam w głowie-ze jakby coś sie stało, to dziecko w tym momencie by nie przeżyło, odliczam tygodnie, patrząc co już ma wykształcone... oby czas szybko nam zleciał i szczęśliwie. Trzymam kciuki za wtorek!

Kasil moj emil chodzi glownie w ala leginsach ..spodenkach materialoeych lub dresikach rosc obcislych ;) najwygodniej pewnie kupuj ;)

Natka w poprzedniej ciazy wypelniama ksiazke z polozna na pierwszej wizycie.. no nic pojadę za tydzień .

O tak wlasnie misio ubrany jest ..body z dl. Rekawe i spodenki ;)

Załączniki

• 1422103194468.jpg
    1422103194468.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 40
Hej,

Kasiol ale się Kali rozbrykała :-) może sprawdza na ile sobie może pozwolić?
Co do stresu to może pomyśl pomału o zwolnieniu, jak nie chcesz już całkiem do końca to choć tydzień, dwa. Sytuacja w pracy może się zdąży uspokoić a Ciebie ominą całe te nerwy:-)

Kasiol oj chyba ten wiek Kali lapie..u mnie podobnie z karami.
Tylko jak np daje kare na slodycze to alex mowi dobrze ze jablka moge jesc (uwielbia je) tez sa slodkie ! Ahh az sie chce dac kare na jablko kurduplowi ; D

Dziewczyny sprawdzalyscie plec dziecka na kalenarzu chinskim ? Co wam wychodzi? I czy sprawdziło sie Kali a Tobie natka z Malgosia ?

reklama
Ja kiedyś sprawdzałam akuku i mi się nie sprawdziło :-) z tego co kiedyś czytałam to chińczycy inaczej liczą wiek więc nie wiem nawet czy dobrze sprawdzałam :p ale w każdym razie mi się nie sprawdziło:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry