• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczyny:) Znalazłam chwilkę więc piszę:)

U nas okres dość ciężki, bo Mikołaj jak zwykle łobuzuje, a Marcelkowi idą zęby, przemieszcza się już po całym domu, razem się bawią chłopaki już, a więc i się biją.... No i muszę mieć oczy dookoła głowy:)

Ale Wam te suwaczki zapierdzielają:))))))) Bardzo mnie to cieszy:)

Kasiol ja Marcelkowi bardzo lubię takie legginsikowe spodenki zakładać:)

Akuku u mnie z Mikołajkiem kalendarz się sprawdził, a Marcelek miał być według niego dziewczynką:)))))

reklama
hej:)
paulinka no to masz wesoło:) oj jak ja już bym chciała być na twoim miejscu:) dzieci już "odchowane" ja w takim czasie będę wracać do pracy( wiec mam nadzieje ze Felek juz bedzie ładnie siedział i broił sam w łóżeczku) :) Kalisia chodziła jak miała 9 niecałe wiec jest nadzieja:)
natka jutro ważny dzień:)
akuku a jak z praca teraz już wszytsko pozałatwialaś? :) mam nadziejej ze nie pieczesz na potęge:)

Hej

Paulinka super, że się odezwałaś:tak: martwiłam się, czy u Was wszystko dobrze:-) cieszę się, że jest ok, na pewno masz co robić jak Ci chłopaki zaczną łobuzować ;-)

Kasiol już dziś w nocy nie mogłam spać z nerwów.. no ale chyba w końcu musi być dobrze! Nie wiem czy Wam pisałam, ale tym razem zapisałam się do Wrocławia (w Poznaniu mnie oczywiście zlali bo stwierdzili że nie mają miejsc-ciekawe bo zapisywałam się prawie miesiąc wcześniej). No i we Wrocławiu w ramach programu badań prenatalnych jest dodatkowo wizyta w poradni genetycznej więc właśnie dziś mam. Taki jakby pierwszy etap. A jutro najważniejsze chwile... :tak:

Miłego dnia:*

Kasiol mój teraz ma 9 mies i jeszcze mu daleko do chodzenia:) Czołga się jak żołnierz zawodowy:) No ale Mikuś miał 16 mies jak zaczął chodzić, więc Marcelek też pewnie zacznie po roku:) Oby do 14 mies:) A dlaczego tak szybko będziesz wracać do pracy?

Natka to fajnie, że się na taki pakiecik załapałaś:) Zawsze Cię trochę uspokoi:) Jak detektor? Odebrałaś już? A Ty jeździsz do Wrocławia przez Milicz?

Natus kciuki trzymam bardzo mocno. Mysle o tobie i czekam na wiesci !
Wczoraj sie czegos ciekawego dowiedzialas?

Paulinka milo ze sie odezwalas ;) chlopaki rosna co ? Czad leci zbyt szybko ;)

Mi Emis goraczkuje..chorzy jestesny :/

Hej, jestem:-)

Paulinka nie jeżdżę przez Milicz, ode mnie to zupełnie w drugą stronę :-) detektor odebrałam, fajny jest choć nie udało nam się wczoraj znaleźć tętna dzidzi bo za długo nie szukaliśmy przez to, że nie byliśmy w domu tylko u rodziny nocowaliśmy:-) na dniach się pobawimy i będziemy próbowali znaleźć:-)

Jesteśmy po! Usg trwało ponad 40 minut, mały uparciuch nam rośnie bo nie chciał się obrócić buźką i lekarz nieźle musiał się nagimnastykować żeby sprawdzić kość nosową i przezierność karkową. Ale w końcu się udało i wszystko mieści się w normach. Jeszcze tydzień czekania na wynik PAPPa ale na usg wszystko dobrze :tak: ufff... nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo się bałam... Położna się śmiała że może to chłopak bo chłopcy tak lubią się nie pokazywać na usg hihi ;-)
Dzięki za kciuki!!!

Akuku a wczoraj to w sumie babeczka opowiadała o ryzyku wad w naszym przypadku w sensie wieku itd i wystawiła mi takie zaświadczenie że teraz i w każdej ciąży mam zagwarantowany udział w programie badań prenatalnych.
Zdrówka dla Was!

Pisalam wiadomosc i sie nie dodala;/.

Natka moje gratulacje kochana. Mam nadzieje ze teraz odethniesz z ulga i bedziesz mogla sie cieszyc w 100% ciaza ;) buziak w brzusio. .

Jeszcze tylko ja na usg.. eh czekamu.

reklama
Pappa to tak i tak traktuję z przymrużeniem oka, bo tak jak kiedyś rozmawiałyśmy-to czysta statystyka także wiesz:-) najważniejsze, że przezierność w normie i nie ma żadnego obrzęku! No i fajnie było przez 45 minut patrzeć na malucha i obserwować co robi:-) raz nam nawet w pomiarach czkawka przeszkodziła hehe bo lekarz nie mógł złapać ostrego zdjęcia ;-) jejkuuu ale się cieszę, że na razie jest dobrze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry