reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka po wizycie w miarę-nawet trochę udało mi się podpatrzeć dzidzię bo lekarz odwrócił mi monitor ;-) jak nie on:P ale szczegółów na temat wymiarów itp to nie znam bo oczywiście nie powiedział nic. Ale w piątek jadę do mojego gina także wszystkiego się dowiem. Najważniejsze, że z maleństwem wszystko dobrze:-)
Aha, no i mam lekkie skurcze macicy ponoć.
Widziałam zdjęcia chłopców na fb:-) rosną Ci małe przystojniaki!

reklama
Natka to super, że wszystko ok:) Może Twój gin podpatrzy płeć:) No i może wymiary maleństwa Ci poda konkretne. Może kochana magnez łykaj:) No a chłopcy rosną:) Mikołaj coraz więcej mówi, a i Marcelek się już za gadanie i chodzenie bierze:)

Paulinka mój gin zawsze wszystko dokładnie mierzy więc tym się nie martwię bo on dokładnie mi wszystko poda:-) a magnez biorę już prawie miesiąc bo mój ginek mi zalecił na kłucia w szyjce:-) a o płeć to będę pytać na pewno:-D
a Ty ani się obejrzysz a będziesz Marcelka gonić tak będzie biegał:tak:

Akuku a Ty jak tam? Podjęłaś decyzję co do usg?

Kasiol jak spa?:-)

Tysia jak u Was?

Nuuuśka zaglądasz jeszcze do nas?

Tak, Natka od nas:) Sailor na początku u nas pisała. swoją drogą ciekawe co u niej:) Chyba muszę podpytać dziewczyny na grupie na fb:)

Claudia napisz co cię tu sprowadziło na ten zapomniany z lekka wątek...

Aaa rzeczywiście;-) pisała na samiuśkim początku! Matko, to już dwa lata ma nasz wątek! Masakra:-)
Claudia hehe wcale nie piszemy tak dużo, tyle stron to się przez te dwa lata nazbierało hehe ;-) zdziwiona jestem, że na taki stary wątek wpadłaś tak nagle i dlatego nawet nie wyłapałam, że sailor to u nas wtedy pisała ;-)
Paulinka zawsze można priva do niej napisać:-)

Wiesz Natka Sailor to po tej burzy na innym staraczkowym wątku zaginęła w akcji. Mam wrażenie, że już tu nie zagląda:) Zresztą tamten wątek umarł- teraz na fb mamy grupę, więc tam może się udziela albo ktoś ma przynajmniej jakiś namiar na nią:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry