reklama

Staraczki luty 2013

Może Patuśka da niedługo znać co u niej:) Może się załapali do tego programu refundacji in vitro:)
A Nuuśka sobie nas odpuściła całkowicie:( Nie mam niestety ani jej nr tel ani e maila.... A Ty masz?

reklama
Nr tel straciłam jak mi się poprzedni tel zepsuł bo miałam nie na karcie a właśnie w pamięci telefonu.. ale mam ją na fb:-) napiszę jutro do niej jak tam u nich:-)

Ja mam i nUske i Patuske na fb. Moge zapytac co u nich :)

Natka tak zadecydowalam ze pijedziemy na prywatne usg do innego mkasya..godJna od nas. Za 100 f 20 minut usg plytka ze zdjeciami ..plytka dvd.. minimum 8 wydrukowanych zdjec no i poznanie plci.. posluchanie serduszka..obejrzenie dziecia ;)
Chce sie umowic na 6.03 ale nie wiem czy da rade.. dkdzwonic sie nie moge i nikt nie oddzwonil a sie nagralamm wiec jutro znowu sprobuje..

Oo taka decyzja i nam się tu nie chwalisz akuku?:-D no wiesz?! :-D fajnie, że jednak się zdecydowaliście. I tylko godzina drogi? Pamiętam jak mówiłaś, że w okolicy nie robią nigdzie poza tym Twoim szpitalem:-) chyba że coś pokręciłam;-)
To jak, piszesz do nuuuśki czy ja mam napisać? Bo nie chcę żebyśmy się zdublowały heh;-)

Natka no godzina drogi.. nie wiedzialam ze jest nawet hehe
Ale nie maja miejsc..tzn maja najblizej 21.03 i to o 8.30 rano... a to juz bedzie 18 tydzien i nie ma sensu.. bo przeciez 2 tygodnie i bede miala tutaj ehh.. ale zrobie sobie prywatnie pozniej poprostu..
Podlamalam sie bo juz sie nastawilam :(

Oj to szkoda:-( ale może jest szansa, że coś się zwolni-może sobie dzwoń co parę dni zapytać skoro przecież tak Wam zależy na tym usg:-) u nas czasem się zdarza, że babeczki odwołują albo sobie przesuwają na później i wtedy terminy się zwalniają.

Akuku prośbę mam-miałam super przepis na biszkopt, który zawsze wychodzi, a oczywiście nie mogę w tym bałaganie znaleźć bo mi się sajgon z przepisami porobił ostatnio:P poratuj jakimś dobrym, sprawdzonym przepisem bo na sobotę chciałam upiec bo gości mam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Z dzidzia ok . Szyjka zamknieta. Mam brac magnez i dac na luz.
Nie chcial zbadav szyjki bo z dzidzia ok ale go poprosilam.. usg brzuszne.. mtslalam ze dopochwowe zrobi ale nie.
Pokazal mi dzidziusia.. raczki nozki brzuszek glowke..serduszko :) chyba sisiora widzialam :p
Uspokoilam sie uff..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry