reklama

Staraczki luty 2013

Heh akuku słyszałam właśnie, że ten film taki w miarę ale raczej nie wart tego całego szumu który wokół niego powstał :-) super, że się tak dobrze bawiłyście:-D na pewno przydał Ci się taki wieczór wyluzowania i odpoczynku ;-) ja to nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na takim typowo babskim wyjściu;-) choć nie, pamiętam-ostatnie było na moim wieczorze panieńskim:P także daaaaawno:-D

reklama
Natka haha ja na wyjscu babski to w polsce ostatnio ? Hahaha ;) nie no ksiazka lepsza .. a film..zawsze gorszy od ksiazki ;) mi by sie pewnie bardziej podobalo fdyby kolezanki nie rozspieszaly haha ;)

Hah też myślę, że zazwyczaj książka lepiej wypada niż film ;-);choć wiadomo, że wyjątki są:-D
A mnie od wczoraj tak bolą boki brzucha że szok! Chyba znowu te więzadła;-) auć...

Hej dziewczyny:)
Kasiol miłego wypoczynku:)
Natka mnie zawsze w okolicach 17 tc tak coś kłuło i bolało w brzuchu, że szok:) W pierwszej ciąży to miałam taką panikę, że beczałam jak bóbr, bo myślałam, że się coś złego dzieje, więc Ł mnie spakował do auta i zawiózł do gina:)
No i oczywiście więzadła to były:) W drugiej to już wiedziałam co mi jest, więc na spokojnie to przyjęłam:)
Akuku ja się wybieram do kina niedługo, ale nie na Greya- bo wolę nie niszczyć sobie obrazu pierwszej częśći książki (jak dla mnie kolejne części gorsze- takie zwykłe romansidło się z tego zrobiło). Pójdziemy chyba na Pingwiny:))))
No właśnie Tyśka!!!! Pokazuj nam tu te swoje dwie kreseczki:))) Baaaardzo trzymam kciuki:)

Cofnelam sie do momentu koedy tysia pisala i IUI miala 07.02 wiec wczoraj minely 2 tygodnie. Moze zapomniala zatestowac ?
Czekamt na wiesci Tysiu ! :*

Kasiol jak tych wiezadel chyba w zadnej ciazy nie czulam. Teraz to zreszta mam tak rozciagnieta skore ze nie ma opcji zeby mnie cos bolalo.

Natka jak sie czujesz ?
Ja dzis zaczelam 15 tydzien...
Jutro bede dzwobic do szpitala i pytac czy maja juz datw na moje usg.. bo moge miec miedzy 18-22tygodniem. Jesli ma byc w 18 to nie ma sensu isc prywatnie w 16 ;)
Mysle sobie tak ze chyba pojde tu w 16 prywatnie potem poataram sie by normalne usg bylo w 20-22 tyg i bedziemy w polsce to zrobie 3d ;)
Zobaczymy jak wyjdzie ;)

Paulinka mowia dokladnie przewaznie. Ale ja na isg i tak w 16skonczonym bym szla czyli 16+..a oni mi moga dac usg w 18+.. wiec nie ma sensu isc prywatnie ;) z Emilkiem w 18 mialam usg.

reklama
No też myślę, że dwa tygodnie jakoś wytrzymasz:) Zwłaszcza, że gdzieś czytałam, że płeć najlepiej określać w 13-14 tc, a potem do dobrze dopiero widać właśnie po 18:) He he już się nie mogę doczekać Waszych usg:)))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry