reklama

Staraczki luty 2013

reklama
I tak myślę, że masz prawo nie mieć siły. To naprawdę trudny i wymagający czas dla organizmu. Myślę, że M. to rozumie...

A ja dziś od rana byłam na badaniach, znowu jestem lżejsza o prawie 100 zł... no ale jak trzeba to trzeba:-) dawno tak wcześnie nie wstałam jak dzisiaj. Chyba będzie długi dzień ;-)

Ciekawe jak tam tysia:tak: cały czas trzymam kciuki!
Paulinka jak się nowa bryka sprawuje?? :-) ja widziałam na żywo riko nano, ale cuuudo jeśli chodzi o wygląd:-)

Ostatnia edycja:
Natka szkoda ze moj m tak nie mysli.. dzis stwierdzil ze inne kobiety tez sa w ciazy a robia.. i pracuja i eh.
Od rana sie gryziemy... mam dosc dzisiejszego dnia ;(

Poszlismy z dziecmi na basen ale niestety nadal zgrzyty... ahh

Hej,

Ale u nas ostatnio cichutko mijają te dni... zabiegane jesteście pewnie?:-)

Wczoraj moja znajoma dowiedziała się, że będzie miała synka (choć chcieli dziewczynkę bo dwóch chłopców ma już) i przez to wszystko powiem Wam, że sama jestem coraz ciekawsza kto tam u mnie w brzuszku siedzi :-) nawet patrzyłam na zdjęcia z usg i porównywałam z Małgosi zdjęciami hehe ;-) ale nic nie wypatrzyłam;-)

Co tam u Was?

Natka o a pokaz zdjecia z usg jakie masz ? Podobno mozna wypatrzyc plec.. pozniej z kompa wstawie jakie zdjecie i na co patrzec ;) i jak mozesz to Malgosiowe zdjecie tez wstaw. Ja dzis porownywalam z chlopcowymi choc znalazlam tylko Victorka. Gdzies mam schowane Emilkowe i nie wiem gdzie.. pewnie przy przeprowadzce sie znajdzie..albo sprzataniu haha.

o właśnie akuku, są takie fora angielskojęzyczne typu in-gender albo babynub, może tam wstaw o ile masz tam konta:-) też bym wstawiła z ciekawości ale kont nie mam a z tel korzystam nie z kompa:-)
spróbuję Ci tu wrzucić, może coś wypatrzysz ;-) 20150218_140342.jpg

A to było Małgosi:1424285694893-1031300512.jpg

A Tobie gdzie przewidują dziewczynkę? Gdzie wrzuciłaś?:-) fajnie! Mam nadzieję, że się sprawdzi:-)

Załączniki

• 20150218_140342.jpg
    20150218_140342.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 1424285694893-1031300512.jpg
    1424285694893-1031300512.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
no ja wlasnie na ingender wstawiłam :D wczoraj specjalnie sobie konto zalozylam :D i tam wlasnie mi 2 osoby powiedziały ze wygląda im na dziewczynke :D również mam nadzieje ze się sprawdzi :D:D aa ja to już chce wiedzieć haha :D

a ja u Cibie wogle nub nie widze :( tzn u mnie jest takie biale cos ale to może wcale nie być nub... wiec tez jakby nic nie wiem :D

Wstaw może swoje zdjęcia tam :) albo na planowaniu plci :D ja jeszcze napisałam do piranhy :D może cos powie :D

reklama
Wstawiłabym tam, ale nie mam konta a z telefonu nie założę ;-) ale może faktycznie na planowanie płci z ciekawości wrzucę ;-) mam jeszcze inne fotki, ale ujęcia podobne a pojęcia nie mam jak ten nub wyglądać ma :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry