Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Natka z tym paskiem spoko ja sie w ciasna kurtke wpinam haha dziec jeszcze nie czuje dyskomfortu ... on tam ma luzno dosyc za to ty usiasc nie bedziesz mogla w opietej sukience
Akuku no jak Cię to uspokoi i masz taką możliwość żeby iść prywatnie to nie zastanawiaj się-będziesz spokojniejsza :-)
A co do sukienki to spoko, mogę oddychać i mogę na luzie usiąść więc luzik ;-) tylko w biuście i pod biustem przyciasnawa ale dam radę
Haha akuku ale się uśmiałam z tym mlekiem dobre
a co do sukienki to w przeciwieństwie do wczoraj dziś się nie mogę zapiąć kurde nie chce przejść zamek na wysokości paska od stanika zaraz zwariuję
Normalnie masakra nie zapięłam się mimo prób na sto sposobów jeszcze muszę jechać coś pożyczyć hehe ;-) a ostatecznie pójdę w dopiętej tylko tyle ile się da na szczęście na to mam jeszcze marynarkę więc nie widać żeby coś odstawało no i na samo wręczenie jeszcze toge muszę założyć więc jakoś to będzie;-) chyba że uda mi się coś pożyczyć, zaraz jadę zobaczyć