reklama

Staraczki luty 2013

reklama
A ja właśnie wrócilam od ginekologa..
Trochę mi wytknęła wiek (33 póki co) i to że łatwo nie bedzie przy tak nieregularnych miesiączkach.. ech...

Kari głupot Ci nagadała. :wściekła/y: Zrobi monitoring i może wystarczy małe wspomaganie. Nie podoba mi się twoja gin. Powinna zaproponować jakieś rozwiązania a nie straszyć. Poza tym ja mam 30 lat i staram się o pierwsze dziecko. Nie moja wina że tak późno się odnaleźliśmy z mężem :tak:

Sailor_Moon- Poczułam się dziś STARA i jakaś już bezużyteczna. Ona nie była niemiła...Tylko stwierdziła, że z moja przypadłością (mega nieregularne miesiączki , nawet co 2, 3 msce..... ) i wiekiem to mam nie liczyć na wiele...:-(:-(
I tak mi smutno się zrobiło jakoś.. ech..
Aż mi się ryczeć chce..
W ogóle mam doła mega jakoś od kilku dni....

Witaam Kobietki w środę z rana :)

Cóż no Sailor_Moon cos tam mi się zaczyna dziać więc pewnie dzisiaj dostane ta wredotę @. Ale w drugiej strony niech już będzie i szybko sobie idzie precz:-D

Kari79
Nie martw sie Kochana ciąża to jest indywidualna sprawa każdej kobiety, to kiedy się na nią decydujemy i kiedy też mamy mozliwości zostać matkami zależy TYLKO od nas. Nie od teorii lekarzy że późno wiele kobiet rodzi w wieku 35-40 lat i ich dzieci są okazani zdrowia! Ja sama mam 28 lat i staram się o pierwsze dziecko pewnie jeśli Bóg pozwoli mi dlugo nie starać sie o potomka to i tak urodzę jako 29-latka. A i proszę mi się tu nie dołować ! Nie wolno! mMsz ważna misję do spełnienia!

Również życzę wszystkim kobietkom UDANYCH STARANEK ( owocnych przede wszystkim! )

Hanqqa a może jednak nie dostaniesz @? ;-)
U mnie dzisiaj spadek na wykresie ale nie przejmuję się.

Kari moja znajoma miała podobną sytuację do twojej i lekarz wywołał @ lekami potem clostillbegyt + monitoring. Szybko zaszła. :tak:

Już zaczynam brudzić zatem @ murowana lada godzina :no: A u Ciebie podglądam że 24dc zatem pewnie niedługo uruchomisz akcję "teścik".

reklama
hanqqa ja jestem maniaczką testowania. Kupuję hurtem testy na allegro a potem sobie podsikuję codziennie :-) zaczynam 9 dnia po owulacji.:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry