• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka i dobrze, niech nie wie i żyje w błogiej nieświadomości :-) ja mojemu M też już drugi cykl nic nie mówię żeby się nie denerwował hehe ;-)
A dziś ku mojemu zdziwieniu po popołudniowych przytulankach M stwierdził że jest inaczej, że strasznie dużo białego śluzu mam :P a więc patrząc obiektywnie to chyba naprawdę sporo go mam skoro i on to zauważył :-)

reklama
Nam sie na rynku udalo zakupic bujaczek dla maluszka.
Ma 5 predkosci bujania,moge ustawic czas 15,30,45,60 minut. Ma muzyczki i odglosy natury. No i koszt fajny bo 8 f ;-)
No i jeszcze kilka zabaweczek kupilismy :-P , ale mam juz mi przebakuje by dac to dla Pawelka, synkaa brata ;-) w sumie u mnie to to bedzie stalo jeszcze z rok.
No zobaczymy.

Zaraz jade obejrzez ten wozek, ale na pewno nie kupimy za 300 f .

Ostatnia edycja:
Bujaczek..

Załączniki

• 2013-08-24 16.38.24.jpg
    2013-08-24 16.38.24.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 25
natka ja tak mialam w poprzednim cyklu - az sie lalo ze mnie normalnie :szok:
i jak wieczor ? M. poszedl w koncu czy zostal w domu ?

akuku sliczny bujaczek :DDD ja uwielbiam takie rzeczy dla maluszkow, jak bym mogla to pewnie cale mieszkanie byloby tym zagracone :wściekła/y:

milego wieczorku dziewczynki i kciuki za jutrzejsze tempki :*

akuku wow, ciągle nowe rzeczy kupujesz. I dobrze, nie ma co zostawiać wszystkiego na sam koniec ciąży :-)

Nuuuśka tak, poszedł. Ale niedługo po niego pojadę bo mówil że max dwie-trzy godz tam bedzie. A ja byłam na spotkaniu z tym znajomym, niedawno wróciłam.

Milego wieczoru :**

Natka szczerze to ja dopiero kupilam wlasnie ten bujaczek i takie coa w czym dziecko skacze ale to jakos po 6 miesiacu, a te zabaweczki leca w poniedzialek do pawelka. Niech korzysta a ja jeszcze tu pokupuje ;-)
U mnie dzieci lezaly w bujaczku, Alex lepiej niz Viki, ale duzo kasy nie wydalam a moze maluszkowi sie spodoba bujanie, piosenki ;-)

Zapomnialam napisac ze wczoraj poczulam pierwszego kopniaka pod reka. Juz zasypialam z reka na brzuchu i taki bum ;-) ale maluch leniwy bo ogolnie zadko sie rusza, a jak widac sile ma.

Ostatnia edycja:
Akuku brzuszek cudny:) Normalnie aż zazdroszcze:) i kopniaczków też zazdroszczę:) A leżaczek super i mega okazja za taką cenę:)
Ja Wam wczoraj marudziłąm, że 37,02 to za dużo a tyle pokazał mi dzisiaj termometr:szok: Ziółka mają moc:)

reklama
Paulinka, doczekasz sie, kazda zwas sie doczeka.
Aa co do kopniakow to maluch jakis leniwy, bo wczoraj znnowu czulam tylko ze 3 razy delikatne ruchy...a wiem ze sile ma by kopac. Albo kopie mnie po kregoslupie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry