• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Natka już pogratulowałam, ale co się odwlecze to nie uciecze:) Pogratuluję jeszcze raz we wtorek:P

Kasiol gratulacje dla siostry i buziaki dla małego Stasia:)

Nuuśka jak tam po pracy? Czerwone winko dobre na rndometrium, więc pij kochana na zdrowie:)

Akuku a Ty jaki ten wózek bebetto sobie upatrzyłąś? Teraz dużo osób je kupuje, więc muszą być fajne:) Sama się zastanawiałam czy Mikulcowi nie kupić spacerówki bebetto nico:)

Patuśka wredna @ jakoś nie odpuszcza... Trzymam kciuki za kolejny cykl:*

Aha zapomniała dodać- ja mam te testy zamówione KASETOWE Testy ciążowe test ciążowy płytkowy w24 h (3474903782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. już do mnie idą:) Jak dotrą i zdążę zatestować przed @ to zdam relacje:)

Ostatnia edycja:
Jednak @ przylazła Patu$ka.. Tulę :* i trzymam kciuki za hsg :-)

Nuuuśka przyjemnego wieczoru :*

Paulinka nie jestem przekonana czy we wtorek będzie okazja czegokolwiek gratulować.. Ale na razie nic nie mówię :-)

Kładę się spać, ciężki tydzień pracy się zapowiada... Miłego wieczoru i kolorowych snów :*

Cześć dziewczyny :*
Chyba zaczynam czuć zbliżającą się @- podbrzusze mnie kłuje coś dzisiaj, na szczęście tylko delikatnie :-) a poza tym mam wrażenie że cały czas "coś ze mnie leci" ;-)

Nuuuśka myślę że u Ciebie jutro, najdalej pojutrze będzie skok :-)

Miłego dnia :*

No niby poszła lekko w górę ale jak się nad tym zastanowiłam to ze dwa-trzy cykle teku też miałam podobnie- wzrost, a następnego dnia poleciała w dół.. No ale zobaczymy jutro albo w środę :-)

hej dziewczynki :*

natka codziennie teraz co robie pierwsze rano ? wchodze i patrze na Twoj wykres i co zauwazylam - poszla do gory i to wcale nie tak lekko bo o jeden stopien, i widze,ze chyba takiej tempki w poprzednich cyklach nawet na stymulacji nie mialas wiec nie kraczemy, nie nakrecamy ale mocno trzymam Kochanie kciuki !! :*
co do mojej temp. to mysle ze w tym miesiacu owu bedzie predzej, ale moge sie mylic. Ziołka podobno reguluja bardzo ladnie cykle rowniez wiec zobaczymy, dzis Ł. zaciagne do łozka, w srode mam wizyte u tego endogina wiec zobaczymy, bo na pewno zrobi usg ( 13dc ) wiec mysle, ze bedzie widac co i jak sie dzieje :tak:
A ł. do mnie mowi w sobote - Ty myslisz ze jak mi nie bedziesz mowic to ja nie bede wiedzial kiedy masz owulacje ? Bede wiedzial, zobaczysz. Teraz np jej jeszcze nie masz :-D
Odpowiedzialam mu - Tak tak na pewno bedziesz wiedzial :wściekła/y: teraz wiesz z tego wzgledu ze powiedzialam Ci ze doppiero mie sie @ skonczyla ale rownie dobrze moglam Cie oklamac. A on na to - Ty przeciez nie klamiesz :-D

kasiol Ty w tym cyklu mierzysz temp?

tysia jak u Ciebie w ogole z @ ? jakies objawy juz sa czy na razie spokoj ?

Sierpień 2013 :

tysia123 - termin @ 29/30.08.
natka - termin @ 29/30.08

Wrzesień 2013:

paulinka - termin @ 01.09
Nuuuśka - termin @ 16.09
kasiol - termin @ 17.09

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuuska - dobry ten twój Ł ;)

Natka - ja w pierwszej ciąży co chwila do WC latałam zobaczyc czy @ nie przyszła, tak mi było mokro i brzuch bolał jak na @. Tak czekalam na @ że zatestowalam dopiero tydzien po terminie @ i to za namową mojego G. Bo ja to bylam pewna ze @ zaraz bedzie.

Witajcie poniedzialkowo.

U mnie brzuch przestał bolec ale czekam na @ bo suchutko. Biały sluz bvyl i sie zmyl. Tak jest w kazdym cyklu. Oby ziółka dotarły szybko. Policzylam ze juz 9 m-cy sie staramy :szok::szok::szok: fakt że pierwsze dwa cykle to raczej nie patrzylismy czy dni plodne czy nie. Potem tez chyba ze dwa cykle w dni plodne sie nie kochalismy, ale zdecydowanie juz powinnam byc w ciazy...... :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry