Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wrozka jakas czy co ?
Moze mi wywrozysz kiedy u mnie sie pojawi nastepna ? Rob tesciora jutro, a nie kracz bo moze akurat sie okaze ze Twoje przypuszczenia byly bledne, czego jak najbardziej Ci zycze :**
ja nie znosze syrpu z cebuli ale jako male dziecko uwielbialam 
ale tak jak mówię- to raczej malo prawdopodobne niestety.
och trzymam Kochana kciuki za ten cykl - niech to bedzie szczesliwy cykl z Ziołkami :-) !!
mimo wszystko cykl sie wydluzyl troszke, ale temperatura nadal ladna :* Co do mnie, dzis tescior taki jak wczoraj - traktuje je jak pozytywne, tylko dlatego ze sa dwie wyrazne krechy, ale mimo wszystko druga krecha nieco bledsza wiec wydaje mi sie ze owu przede mna, jutro najdalej bo dzis juz zaczynam odczuwac typowe objawy - jajnik po prawej stronie daje o sobie znac. 
ale zaczynam podejrzewac, ze chyba taka jest moja natura, prawy jajnik wiedzie prym i pewnie tak juz zostanie