• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hejka!

Natka jednak decyzja o wyjezdzie jest powazna sprawa i lepiej tego nie robic na goraco.

U nas snieg byl wczoraj dzis sladu nie ma.

Akuku biedaczko,maluszek nei da ci nic zrobic..

hej hej :*

natka rzeczywiscie ten Twoj cykl strasznie pokrecony :/ temperatura strasznie nisko, co to sie porobilo :no: optymalny czas na oddanie nasienia to 3-5 dni przy czym 4 dnia plemniki sa najlepszej jakosci :happy: U Nas pamietam kiedy badalismy nasienie z niewiedzy zrobilam przerwe 10 dniowa :laugh2: tez musimy powtorzyc, mysle, ze w styczniu badz lutym przyszlego roku.

hej
natus tez mysle ze lepiej zeby juz przyszła @ kiedy masz wizyte- oby sie nic nie porobiło po tym cyklu...ciesz sie kochana ze twój m sam za siebie chce badań-mój woli sobie cos kupic niz sie zbadac...nie mówiac juz o procedurach z tym zwiazanych.

od paru dni łykam wiesiołka-i znów mnie bolą zatoki,mam zatkany nos,głowa boli i juz czuje cosik na oskrzelach, zaczynam podejrzewać ze tak na mnie działa- zwieksza ilość wydzeliny nie tylko śluzu(?) dwa cykle temu miałam to samo a w połowie cyklu mnie rozłożyło,nie wiem czy brac dalej-bo kusi mnie jednak sie przemęczyc i łykac-cykl z wioesiołkiem miałam z biochemiczną...

Z moją wizytką kasiol czekam na razie. Ja się umawiam z dnia na dzień- także jak @ się rozkręci to pojdę koło 10dc może. Też pomyślałam czy mi się jakaś torbiel nie zrobiła czy coś... Mam nadzieję że nie...

A co do badania to jak to dokładni liczyć Nuuuśka? Np jak przytulanki były w pon wieczorem to badanie najlepeij zrobić na 4 dzień po czyli w piątek tak? Dobrze liczę?

U nas też śnieg dziewczynki :-)

Cześć Dziewczyny !

Mam pytanie ? Bo zglupialam ! Zrobiłam test ovu tak trochę z głupoty bo ovu mi wyszła w środę ! A dzisiaj znowu ovu ?

ImageUploadedByForum BabyBoom1385462680.298611.jpg

Teraz jak patrzę na test to sie nawet drugi ciemnuejsza od pierwszej wydaje - zglupialam do reszty ! Czy coś może wpłynąć na test ?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1385462680.298611.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1385462680.298611.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Kasiol teraz dopiero na spokojnie doczytalam Twojego posta. Co do wiesiołka myślę że to zbieg okoliczności bo nie sądzę żeby on wywoływał przeziębienie. I myślę że to że akurat w tym cyklu z wiesiołkiem zaszłaś to też przypadek... No ale oczywiście jeśli chcesz brać kolejny cykl to bierz, myślę ze może dziewczyny bardziej Ci pomogą i doradzą, przynajmniej te które wiesiołek stosowały :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry