• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

natka no dziś się w końcu moja tempka obudzila :-) Nie martw się piątkiem, jak już urosl to znaczy ze wszystko idzie ku dobremu :tak: Ja się boje, ze wszystkie zafasolkujecie i zostane tu sama jak palec :-(A tego bym nie chciała, wiec staram się i staram i wierze ze to będzie ten cykl ! W cos musimy wierzyc prawda ? Jak się patrze na Twój wykres to widze....Ekg :rofl2: hehe rozhulany jak nie wiem. Ale ciesze się ze w końcu cos się dzieje, i teraz czekajmy na piątek i na to, ze się okaze ze pechol pekl, jest plyn w macicy i czekamy na rezultaty :-D

kasiol myslalam dziś o Tobie i Twoich wyniczkach, super ze większość jest ok, to najważniejsze, i ważne ze to była owu i trafiliście we wlasciwy dzień :tak:Nie myśl i nie nastawiaj się ze robicie cos zle, bo tempka ladnie pnie się w gore wiec może się udało wreszcie ! :-) A powiedz mi bo nie pamiętam czy już o to pytałam, choć pewnie tak - robiliście badanka mezowi zolnierzykow ?

Piekny dziś dzień, wrocilam z pracy, zjedliśmy obiadek i zaraz zabieramy się na odgruzowywanie szafy z zimowych ciuchow i butow, bo na nic nie ma miejsca. Żeby było smieszniej mamy komandora, w pokoju szafe, Ola ma w pokoju jeszcze komode, ale i tak za mało miejsca na ciuchy :cool:

reklama
no powiem Ci Nuuuśka że ja tym dzisiejszym skokiem aż tak się nie sugeruję jeszcze - bo jak widzisz już poprzednio też było "coś" co można było uznać za skok a to nie była owu. a śluzu niestety za dużo też nie mam :-( nawet powiedziałabym że mało :-( więc obawiam się, że to jednak nie to :-( cholercia, czasem już naprawdę mam dość tego wszystkiego, tej niepewności, oczekiwania... ehh :-( aczkolwiek teraz to skok prawie o 0,5 stopnia więc spory, także nadzieję mimo wszystko mam, a przynajmniej staram się mieć :-) najlepsze to jest to, że boli mnie prawy jajnik :/ a ten pęcherzyk 16 mm to na lewym miałam, na prawym tylko 13 mm i nie rósł :P więc cholera wie o co chodzi :-)
a u Ciebie to już chyba owu lada chwila :-)

co do szafy to powiem Ci lepszy numer :P my mamy szafę 3 m wysokości, 3,5 m szerokości i głęboką na 60 cm i też nie mogę pomieścić się z moimi rzeczami :P a konkretniej butami :-) wczoraj wywaliłam (z ciężkim sercem :-p) dwie pary ale zostało jeszcze z 15 :-D

Ostatnia edycja:
Wazne ze były i to wcale nie takie male :tak:Nie denerwuj się, bo poprzez stres możesz Kochana przyblokować owu nieświadomie a szkoda by było. Zobaczymy jutro czy tempka spadnie w dol - jeśli tak - to owu jest i trzeba dzialac, jeśli nie, to czekamy dalej. Ale wydaje mi się, ze jutro zanotujemy spadek, zobaczysz :happy: Ł. powiedział,ze chce się serduszkowac codziennie, ale nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie.Chyba lepiej co dwa dni, żeby zolnierzyki mogly się zregenerować.

Tak mnie naszlo na zmiany z suwaczkami dziś :)

Ostatnia edycja:
Wiesz co, to różnie mówią - ja myślę, że można spróbować codziennie jeśli jest chęć :-) mój lekarz mówi, że jak raz dziennie to można codziennie, tylko jakby się kilka razy dziennie przytulało to mógłby być problem z żołnierzykami :-) ja to akurat dzisiaj mam mega chętkę hehe :-p a mój mąż do 23 w pracy niestety :-(
a co do spadku jutro to sama nie wiem, bo wczoraj był znaczny spadek u mnie. Więc myślę, że jeśli to jednak owu to jutro tempka będzie właśnie wysoko ale sama już nie wiem przy tym moim rozwalonym wykresie :-)

hej!
ksiol ciesze sie ze wyniki sa ok.co do wykresu to ty owu mialas juz w 13 dniu
natka ja co do butow sie nei wypowiadam bo mam ich 21 par :D
nuuska no i wykresik sie ruszyl,fajnie:)

ja w Poznaniu u siostr:) a na dodatek maz zostal w domu is ei rozchorowal,przezieienie go wzielo od rana. i wrocil wczesniej z pracy i pojechal do lekarza.

Patu$ka to może i dobrze że wyjechałaś bo jeśli zafasolkowałaś (w co wierzę :-)) to lepiej żebyś choróbska żadnego nie złapała :-) niech się mężuś kuruje żeby Cię nie zaraził jak wrócisz do domu :-)

patu$ka może się rozchorowal z tęsknoty na sama myśl, ze go zostawisz samego na pare dni :wink:ale tak jak pisze natka, jak udało Ci się zafasolkowac ( w co mocno wierze) to lepiej omijac na razie wszystkie chorobska. Tak tak wykresik ruszyl, ciesze się bardzo i proszę teraz Cie o sledzenie i informowanie na bieżąco co myślisz :rofl2:

natka no wlasnie, na kwietniówkach w końcu malinka zaszla w ciaze a jej przepis ? - od 12dc codziennie az do 22dc i nogi do góry po przytulankach na 15 minut :laugh2::laugh2:wiec może cos w tym jest ? Ł. już się wprawia w moja tempke, dziś się pyta - jak temperatura ? idzie do góry ? mowie mu - tak dziś lekki skok. Na to Ł. - no to teraz czekamy na jeszcze większy skok, a potem spadek i będzie owulacja. Mowie mu - no tak ,masz racje. Na to Ł. - no wiec teraz musimy się serduszkowac codziennie bo skad wiadomo kiedy będzie dokładnie ta owulacja, będziesz wiedziała dopiero jak zmierzysz temperaturę, a wtedy to może być za pozno. Ja - no ale przecież od jutra robie testy owu wiec będę wiedzieć na czas :sorry: na to Ł. - nie nie, trzeba się przytulać codziennie. Tak za zapas.
<haha> mój Ł. się wprawia w staraczkowe zwyczaje :laugh2:

Nuuuśka niedługo Twój Ł. będzie się znał na wykresach lepiej niż my wszystkie razem wzięte :-D a tak serio to dobrze że się angażuje :-) tak powinno być :-) nie chcę zapeszać ale mój M. też coś ostatnio zaczął się interesować tempką i ... Oserwacjami śluzu :-D

reklama
avensis no jasne, ja tez bym chciała. Musi się udac Kochana musi :tak: :*:*

natka bo oni nie maja wyjścia :rofl2:zaczynają zyc Naszym życiem i dobrze, ze tak jest, bo dzięki temu czujemy wsparcie a to bardzo ważne :happy: a wiec jak mówisz,ze można codziennie to może warto sprobowac ? choć Wy widze serduszkujecie się co dwa dni :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry