Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Po badaniu czekalysmy jeszcze pol h, potem było piciu i ponieważ nic się nie dzialo, pojechalysmy do domku. Mama Ł. spotkala tam swoja kolezanke, która pracowala na tym samym oddziale co ona, wiec poprosiłam ja żeby Nam powiedziała tylko czy cos tam wyszlo. NIC NIE WYSZLO, GLOWKA ZDROWA, NIE MA ZADNEGO KRWIACZKA ! :-)bardzo ale to bardzo się ciesze
Zapisalysmy się na przyszly tydzień do neurolozki i zobaczymy co ona powie, ale jestem zdanie, ze jeśli przepisze Nas do Poradni Leczenia Bolu to chyba jej już to podaruje. Nie wiem czy jest sens leczyc ja z powodu boli glowki jeśli to nie w wyniku urazu, a tez nie powtarza się to nagminnie. W końcu każdy czasem ma migreny, ja ostatnio prawie codziennie od tygodnia budze się z bolem glowy 

moja koleżanka ciągle o tym mówi