• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Normalnie zaskoczenie dziewczynki! Jeden pęcherzyk mi odrobinę podrósł i ma teraz 16 mm (miał 13mm) także jednak jest jeszcze szansa że coś się zadzieje :))) w piątek kolejna wizytka :) a mój mężuś czekał przed gabinetem i jak wyleciałam w podskokach to mało zawału nie dostał hehe bo myślał że jednak w ciąży jestem :-D

Nuuuśka nie martw się tym TK bo będzie dobrze, innej opcji nie ma :) będę trzymać kciuki :*

Patu$ka najlepsze życzenia dla Twojego Ł :) i dla Was z okazji rocznicy :)

No gin też mówi jest szansa na owu bo moje cykle mimo swojej nieregularności trwają średnio 40-55 dni więc owu może być stosunkowo późno :) oby tylko pęcherzyk jeszcze ładnie podrósł i pękł :)

Oo jakie super wiesci u was :-)
Patuska trzymam kciuki za jutrzejszy skok :-)

Natka widzisz jakbys nie miala monitoringu dalej to lekarz by stwierdzil brak owulacji i wlasnie w takich "przypadkach" dochodzi do ciazy z cyklu bezowulacyjnego :-P tak wiec trzymam kciuki :-)

Nuska o fajnie ze beda badania :-) moj brat pali fajki od uhuhu i wlasnie oczekuje synka :-P tak wiec moga zaszkodzic fajki ale nie musza. Ile cpunow pijakow palaczy ma dzieci ??
A tu czlowiek dba o sobie i co ??
powodzenia na tk

Kasiol trzymam kciuki za badania w szpitalu i zeby czas szybko zlecil. Corcia sie z teskni a Ty za nia czasem takie krotkie rozstania wychodza na dobre :-)
Ja juz kilka razy bylam sama w pl na 3.dni max tydzien i jakos zawsze przetrwamy, na szczedcie jest skype :-) tylko ja zawsze mam stresa ze samolot sie rozbije i osieroce dzieci:-( no nie potrafie sie pozbyc tych mysli:-(

Dziewczyny ja dzis mam 11 dc i mam takie bole owulacyjno miesiaczkowe ze umre chyba, do tego mnie zalewa (mimo ze nie jem wiesolka) i jak ja mam niemyslac , pytam sie jak ??nke dam sie zwariowac nie dam :-)
Jutro po pracy wezme dzieci na basen.

Ostatnia edycja:
Uzupelnilm posta wyzej.

Patuska no chyba tak...ale ja nie chcialam zadnych znakow chcialam zyc w blogiej nieswiadomosci, a tak to znowu bede liczyc ehhh :-( :-( najgorsze te bole, bo wiadomo sluz yo moga byc zolnierzyki...

akuku ale z tempką dałaś sopkój??
patu$ka w szoku jestem ,że spadek dziś masz :)
wizyty u gin z dnia dzisiejszego można uznać za udane:) ciesze się bardzo,że macie nadzieje,teraz to sie musi ruszyć coś na naszych staraczkach lutowych:)

akuku a widzisz, odpuściłaś trochę a tu od razu pozytywne symptomy :) patu$ka ma rację- matka natura daje Ci znak :)

Kasiol obyś miała rację- teraz wszystkie po kolei musimy zaciążyć :-D nie ma innej opcji :-)

reklama
Kasiol nie nempke mierze zeby wiedziec kiedy @ przyjdzie bo tak mi sie cykle rozregulowaly.
Ale ogolnie odpiscilam, nawet wykresu noe prowadze teraz choc pewnie naniose na wykres.
Nie mialam ostanio zadnych symptomow @ wiec musze mierzyc coby mnke w pracy nie zaskoczyla...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry