• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol ja liczylam na owu wczoraj ale to wszystko moze dlatego ze sa 4 pecherzyki i sie o dzien przesunela to teraz faza lutealna byla by 12 dni,troszke krotko mis ie wydaje. Ale od 10 to norma. To wczesnie nei zatestuje. Zobaczymy cz w ogole jutro bedzie skok. Mam nadzieje :)

reklama
patu$ka mnie zdziwił spadek dwa dni temu u mnie na 36,57 a dziś już 36,7... i zwątpiłam czy ta ovulka tego 13 była,
brzuch mnie pobolewa cały czas ;/ pewnie jutro sie okaże hmmm...

Ostatnia edycja:
Patuska faza lutealna sie nie zmienia, przynajmniej nie powinna wiec poprostu bedziesz miala @ dzien pozniej jesli faza lutealna normalnke trwa 13 dni :-)

Z tym ze ja ostatnia faze lutealna mialam 10-11dni....
Wiec bardzo krotko.

hej dziewczynki :):):)

piekna pogoda sie zapowiada, sloneczko pelna para daje od rana :-)

natka super wiesci, ciesze sie bardzo ze pecherzyk urosl, a wiec do dziela do dziela :-) Na poczatku jak zaczelam czytac Twojego wczorajszego posta widzialam tylko "...ze w ciazy jestem " i se mysle kurde udalo sie ! ale potem zaczelam czytac od poczatku i niestety, czytanie od konca nie poplaca :-pŁ. sie wczoraj odbrazil, bylo pogodzenie wiec kwietniowy cykl staranek uwazam za oficjalnie otwarty ! :-D:-D

kasiol trzymam kciukaski za Twoja wizytke w szpitalu, mam nadzieje, ze wszystko bedzie po Twojej mysli Kochana.Jak bedziesz miec mozliwosc wejdz na forum i skrobnij jak sie czujesz :*:*

patu$ka Ty to masz idealne te wykresiki :D widac dokladnie kiedy owu i w ogole :-)

Akuku no wlasnie o to chodzi , ze tyle niewlasciwych osob ze sie tak wyraze ma dzieci, ktorzy kompletnie o siebie nie dbaja a my sie wszystkim martwimy i ciagle okazuje sie ze to za malo :cool: a co objawow to organizm daje Ci o sobie znac co bys nie zapomniala za szybko. Tak to juz jest, co ma byc to bedzie wiec ja bym mimo wszystko tak sie troszke chociaz poprzytulala...na zapas:-)

Ostatnia edycja:
patu$ka piękny skok :) a u mnie dziś z kolei ostry spadek :)

Nuuuśka no nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała żeby to że jestem w ciąży było najwazniejszą informacją z tamtego posta :-D ale niestety na to za wcześnie :)

Kasiol czekam na wieści co tam w szpitalu :)

Patuska super :-) trzymam kciuki za dwie krechy za dwa tygodnie :-) :-)

Natka no to czkamy na skok :-)

Nuska no tak to juz jest ...no ale nic poradzic nie mozemy.
No staranka sa przedwczoraj rano i wieczorem (tyle checi mialam) no i dzis tez pewnie beda choc mowie nie chce sie napalac ze cos z tego wyjdzie wiec staram sie nie myslec.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka jak tam Ola po TK? Jak zniosła badanie?

Akuku dobrze robisz że się jakoś specjalnie nie napalasz na to że się uda. Tak powinnyśmy robić wszystkie bo później jak się jednak nie udaje to jest takie rozczarowanie i załamka że szkoda gadać... także zazdroszczę Kochana podejścia i oby tak dalej! :)

Cześć dziewczyny. Co tam u was słychać ?? Któraś zaszła w ciąże ??
Chce wam pokazać mojego malucha łobuza który strasznie sie wierci
ooo 228.jpg

Załączniki

• ooo 228.jpg
    ooo 228.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry