• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

natka normalnie z ust mi wyjelas to wyjasnienie :)

wiecie biegalam po calym Poznaniu i nic nie znalalzlam takiego co by przykul moja uwage, chociaz jeden serwis obiadowy na 12 osob mi sie spodobal ale nie pytajcie o cene! 1200 zl :szok: ludzie! Choc fakt moi rodzice maja duzy salon i stol na 12 osob tak jakby imitacji debowiny czy cos i taki gustowny serwis by pasowal ale cena?! masakra. Musze spojrzec jak u nas w Koninie maja sie ceny moze o polowe taniej by bylo to jeszcze. Kurcze za te 1200 zl to bym ich do Spa wyslala:)

reklama
natka a ja i tak nie do końca rozumiem xD Może inaczej, czy ja mam takie dni które mogę oznaczyć ?

Ponizej pokaze Wam cos - co robiłam o 18 dziś. Co o tym myślicie ? to oczywiście test owu żeby nie było. Czulosc - 20 :-)

20130425123.jpg

patu$ka sadze, ze gdybys poszukała, znalazlabys na pewno o polowe tanszy gdzie indziej. Nauczona doświadczeniem swoim wiem, ze dwa sklepy dalej może być ta sama rzecz o polowe tansza :sorry: Ale serwis obiadowy taaak, o dobry pomysl. Choc może obraz ? Wiem, ze to może głupie, ale wiem np. ze rodzice Ł. najbardziej na swoja jakas uroczystość ucieszyliby się np. z Naszego wspólnego zdjecia, czy tez portretu. Może bys namalowany, ale może być tez zwykle ale bardzo ladne zdjecie. Oczywiście oprawione w gustowna ramke :)

Załączniki

• 20130425123.jpg
    20130425123.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Wiesz co Nuuuśka poczekałabym do jutra żeby zobaczyć jak tempka- jeśli pójdzie w górę to prawdopodobnie będzie znaczyło że dzisiejszy spadek to owu :-) i wtedy możesz postawić granicę wyższych temperatur i wtedy automatycznie Ci zaznaczy tą pierwszą wyższa temp (dzień skoku) jako 1 w kółku :) a poprzednie 6 temp też ponumeruje odpowiednio zaczynając od tej najbliżej skoku. Nie wiem czy zrozumiale to tłumaczę ;-)

Patu$ka ja też zawsze mam problem z prezentami :-) chociaż ja zamiast serwisu zdecydowałabym się chyba jednak na jakiś wyjazd do spa. Super są takie pakiety dla par, małżeństw. My dostaliśmy taki na prezent ślubny od delegacji z mojej pracy i normalnie aż nie chciało się wyjeżdżać stamtąd :-)

już rozumiem rozumiem :):) Dziekuje :*
hmmm ale traktowalabys ten test jako poztywny ? Bo jak dla mnie to taki cien cienia :wściekła/y:
Wiec znowu się będę denerwować jak obudze się rano. Ostatnio największego stresa mam kiedy mierzez tempke :laugh2:

Wiesz co, co do testów owu to ja Ci niestety nie pomogę bo nigdy nie robiłam ich i nie wiem jaki odcień musi mieć kreska żeby uznać test za pozytyw :-) w każdym razie druga kreska to tam na pewno jest :-)

ja miałam takie dwa, trzy dni przed grubaśną drugą krechą, jak robiłam 2-3 dni po @ to była tylko jedna , a później od cienia cienia cienia, do cienia cienia, niewyraźnej, wyraźniejeszej- aż grubej z dwa dni i powoli sie zmniejszała:)

Kurcze dziewuszki, coś dziwnego mi się porobiło :/ na jednej nodze pojawiło mi się kilka dosyć sporych siniaków. I to najlepsze że w kilku miejscach- i na udzie, i na łydce. Macie pomysł co może być tego przyczyną? Na pewno nie jest to efekt żadnego urazu czy coś bo nigdzie się nie uderzyłam (zwłaszcza w tyle miejsc!) nie wiem czy to kwestia słabych naczyń krwionośnych czy coś?

A druga sprawa to powiem Wam że coraz bardziej denerwuję się jutrem, wizytą u ginka. Nie wiem, nerwowa się ostatnio coś zrobiłam :/

No właśnie nie wiem kasiol czy to to może być.. W czasach liceum miałam takie coś bardzo często, byłam z tym u lekarza i zaleciła mi... Rutinoscorbin. Nie przeszło, ale że aż takie uciążliwe to nie było więc dałam spokój. Później nagle zniknęło, kilka lat nie miałam z tym problemu, ale 2 lata temu miałam podejrzenie zakrzepicy i siniaki wróciły. Ostatnio dawno nie miałam, ale dziś znowu :-(

Dobranoc Kochane, do jutra :-) :*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki :-) ale mi się dzisiaj dobrze spało.. Normalnie myślałam, że nie wstanę :-D ale na szczęście od rana słoneczko i ciepło więc chociaż to trochę zachęca :-) dzisiaj niestety szykuje się dużo roboty w pracy więc nie wiem na ile uda mi się tutaj do Was zaglądać :-) ale postaram się :-) z drugiej strony przynajmniej będę zajęta i mam nadzieję że nie będę myśleć o dzisiejszej wizycie u gina... :-) miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry