P
patu$ka
Gość
natka normalnie z ust mi wyjelas to wyjasnienie 
wiecie biegalam po calym Poznaniu i nic nie znalalzlam takiego co by przykul moja uwage, chociaz jeden serwis obiadowy na 12 osob mi sie spodobal ale nie pytajcie o cene! 1200 zl
ludzie! Choc fakt moi rodzice maja duzy salon i stol na 12 osob tak jakby imitacji debowiny czy cos i taki gustowny serwis by pasowal ale cena?! masakra. Musze spojrzec jak u nas w Koninie maja sie ceny moze o polowe taniej by bylo to jeszcze. Kurcze za te 1200 zl to bym ich do Spa wyslala
wiecie biegalam po calym Poznaniu i nic nie znalalzlam takiego co by przykul moja uwage, chociaz jeden serwis obiadowy na 12 osob mi sie spodobal ale nie pytajcie o cene! 1200 zl
ludzie! Choc fakt moi rodzice maja duzy salon i stol na 12 osob tak jakby imitacji debowiny czy cos i taki gustowny serwis by pasowal ale cena?! masakra. Musze spojrzec jak u nas w Koninie maja sie ceny moze o polowe taniej by bylo to jeszcze. Kurcze za te 1200 zl to bym ich do Spa wyslala
Ale serwis obiadowy taaak, o dobry pomysl. Choc może obraz ? Wiem, ze to może głupie, ale wiem np. ze rodzice Ł. najbardziej na swoja jakas uroczystość ucieszyliby się np. z Naszego wspólnego zdjecia, czy tez portretu. Może bys namalowany, ale może być tez zwykle ale bardzo ladne zdjecie. Oczywiście oprawione w gustowna ramke 

ale na szczęście od rana słoneczko i ciepło więc chociaż to trochę zachęca :-) dzisiaj niestety szykuje się dużo roboty w pracy więc nie wiem na ile uda mi się tutaj do Was zaglądać :-) ale postaram się :-) z drugiej strony przynajmniej będę zajęta i mam nadzieję że nie będę myśleć o dzisiejszej wizycie u gina... :-) miłego dnia :-)