• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

U nas Ali Tez wypadal jedynka dolna a na jej miejscu od razu staly zabek wyrosl no a Ala dopiero 5 lat skonczyla... nie wiedzialam, ze to tak szybko...

Pozdrawiam serdecznie

reklama
dobry;;)))

Maran w tych czasach obecnych dzieci tak szybko dorastają,że widać zęby postanowiły szybko wypadać:-D, nie wiem czy to ma coś wspólnego ale Danio jako niemowlak szybko ząbkował w 4/5mies., więc może dlatego tak szybko je traci, pocieszające jest to,że zęby mogą wypadać do 12 r.ż- tak pani dentystka nas pocieszyła
za to kolejna jedynka na dole się rusza;))

Sol też mam zatoki zawalone, non stop katar, kaszel i gardło zawalone....ale cóż, życie;)) a mogę spytać co dajecie za ząbka? my po 5zł, a znajomi po 20zł, dla mnie taka moneta to raczej symbolicznie,że ta nieszczęsna wróżka zębuszka była:-D, a tak licząc 20 zębów po 5 zł to jest już 100zł, poza tym nie wiem czy się więcej należy za atrakcje związane z wyżynaniem wcześniejszym tych zębów (bo kto nie pamięta nieprzespanych nocy, ślinotoku, smarowania dziąsełek i reszty??):-D

my od samego rana pracowicie, byliśmy w um złożyć dokumenty na dowody osobiste dzieciaczków, w końcu nam się to udało
pogoda się piękna zapowiada i chyba pójdziemy z Mają na zakupy, po południu może na chwilę do wesołego miasteczka na karuzelę, akurat do nas przyjechali:-), no i w końcu wypłata wpłynęła:-)

ma ktoś może rozeznania w dzbankach do filtracji wody? lepiej od razu britę kupić czy może być też zwykłe dafi??

Paulina Ali tez sie drugi rusza i tez juz obok staly jest widiczny ;) no i Ali pierwsze mleczki wyszle jak miala 3 miesiace ;) u nas zebuszka daje 5e ;) oknosnie dzbankow mam brite od 6 lat...

Paulina ja mam Britte ale i mnie twarda woda i filtr na tydzień tylko starcza. Zastanawiam się nad czymś lepszym ale chyba nie ma. Nie bawiłabym się w nic innego bo Britta fajna.

dobry

zupka brokułowa się gotuje, pranie kręci w pralce a my oglądamy Dorę;)), zaraz pobiegniemy jeszcze na zakupy bo trzeba trochę dom zaopatrzyć;))
zamówiłam wczoraj britę na allegro, teraz trzeba się doczekać dostawy;))

pogoda się trochę popsuła u nas

a co tam u koleżanek?? meldować się kochane!!;))

maran - Karoli wypadła pierwsza jedynka we wrześniu zeszłego roku - wypadły dwie dolne i od tamtej pory cisza, teraz się ruszać zaczęły.

paulinka - my Karoli dajemy garstkę drobniaków - co jest w portfelach XD Zasadniczo ona i tak korzysta z tych pieniążków sama w sklepie np. kupi bułeczkę wrocławską na kanapki do szkoły dla siebie albo na słodycza jakiegoś albo balony.
Ja już mam dosyć, jadę na antybiotyku i nic mi póki co nie przechodzi... wrrrrrr

Trzymajcie jutro za mnie kciuki o 8 :( Nienawidzę igieł :( A ta ma być w mięsień i do tego pod prądem. Już mnie zaczyna boleć jak o tym myślę. :(

Sol to dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&& jutro za Ciebie!!!! na co będą Cię kłuć??? mnie strasznie męczy kaszel w nocy, już którąś noc nie mogę spać....
a Danio wydaje pieniążki na siebie, a to też bułka a to góralki;))

u Was też tak zimno??? też burze były???

my dziś znów cały dzień w biegu ale na szczęście mała mi przysnęła na chwilę i miałam przez 45min. chwilkę spokoju;))
małż wrócił dziś normalnie z pracy i nawet wyrwałam się na zakupy, zahaczyłam o second hand obok nas i znalazłam dla Mai t-shirt z peppą, krótkie spodenki z peppą i nowe z metkami spodnium na lato, za całe 10zł;)), łowczyni okazji ze mnie:-D

miłego wieczoru koleżankom!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry