Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja juz zglupialam. Proszę o pomoc dziewczynki ..
1 stycznia brązowe plamienie
2 stycznia do południa brązowe plamienie. Potem delikatny okres.
Następnie 2 dni kolejne lalo sie juz ciurkiem.
Wczoraj plamienie i bol podbrzusza i jajnika na owu.
Dzisiaj brązowe plamienie . Bol nadal i uwaga ... Test owu przed chwila pozytywny ! Nic nie rozumiem .... Jesli mam teraz owu a raczej od wczoraj to cykl na starania juz stracony ? Nie wiem jak można miec dni plodne podczas okresu ? Bo to chyba jeszcze okres ...? Wybaczcie za ewentualne bledy ale młody okupuje laptopa i ciskam na Tel.
Dzisiaj 4dc czyli końcówka okresu.zgaga.. no to szansa, że to ciążowokiedy testy?
szczerze to wolałabym byc niższa...i grubsza
Postaraj sie rozstawić posiłki na 3-4 tak jak wcześniej :-) ja tez jem w miarę zdrowo ale dlatego ze lubię !! Ale lubie tez czekoladę i to mój grzeszek :-)No właśnie, zawsze miałam kształtną pupę i biust dość spory, no żebra też mi nie sterczały, raczej byłam mięciutkaale uważałam na to co jem, tzn nie żebym rezygnowała na zawsze z jakiś grzeszków ale raczej było to w rozsądnych ilościach i nadal jest ale rzeczywiście najlepiej wyglądałam gdy jadłam regularnie co 3-4 godzinki jakieś niewielkie posiłki. A teraz, rano piję kawę i o 15 zmuszam się żeby zjeść jakaś kanapkę i ok 18/19 taka obiadokolacja. Ogólnie to w dupie mam jak wyglądam i są naprawdę ważniejsze sprawy ale dzisiaj tak mnie to ruszyło aż mi się wyć chce.
oj, to koniecznie musisz wiecej pić. to dlatego tez organizm magazynuje wodę. i tak jak Karolina pisala, jak nie jesz regularnie, to odkłada na czarna godzine cokolwiek zjesz.Oooo to może być dobry pomysł że waga jest popsuta ale tak dobrze to nie jest, może zakłamywać o jakiś kilogram ale nie więcej.
Muszę się ogarnąć, w ogóle to mało piję może dlatego.
Postaraj sie rozstawić posiłki na 3-4 tak jak wcześniej :-) ja tez jem w miarę zdrowo ale dlatego ze lubię !! Ale lubie tez czekoladę i to mój grzeszek :-)
hahah chyba nie jest ąz tak xle co?Proszę bardzo, możemy się zamienić. Nie wiem jak, coś wymyślę. Tylko się zastanów czy na pewno chcesz być grubą i niską paszteciarą? czyli mną
A ja juz zglupialam. Proszę o pomoc dziewczynki ..
1 stycznia brązowe plamienie
2 stycznia do południa brązowe plamienie. Potem delikatny okres.
Następnie 2 dni kolejne lalo sie juz ciurkiem.
Wczoraj plamienie i bol podbrzusza i jajnika na owu.
Dzisiaj brązowe plamienie . Bol nadal i uwaga ... Test owu przed chwila pozytywny ! Nic nie rozumiem .... Jesli mam teraz owu a raczej od wczoraj to cykl na starania juz stracony ? Nie wiem jak można miec dni plodne podczas okresu ? Bo to chyba jeszcze okres ...? Wybaczcie za ewentualne bledy ale młody okupuje laptopa i ciskam na Tel.