Luxuorius
Moderatorka
oddam Ci chetnie moje kilogramyKtóre to takie patyczaki ?Bo się dopisać muszę ...167 cm wzrostu, 45,5 kg. Oj jak bym chciała przytyć ...ale nie idzie.-Geny po mamie. A ona dopiero przytyła po menopauzie :/

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oddam Ci chetnie moje kilogramyKtóre to takie patyczaki ?Bo się dopisać muszę ...167 cm wzrostu, 45,5 kg. Oj jak bym chciała przytyć ...ale nie idzie.-Geny po mamie. A ona dopiero przytyła po menopauzie :/

oddam Ci chetnie moje kilogramy![]()
Ty masz od dluzszego czasu takie nieregularne cykle? leczysz sie jakos? pyatm, bo nie mam czasu dzis nadrabiac![]()
i CLO bierzesz czy cos innego?Teraz w miarę miałam regularne, tak mniej więcej 33 dni +/- 2 dni. A lecze się już prawie 3 lata. Pcos, wysoka prolaktyna, cykle bezowulacyjne itp.
oj duzo mam do oddania wiec sie ugotujeszBioręw ciemno ... im więcej tym mi będzie cieplej bo marznę w domu) kości mnie nie grzeją ...

i CLO bierzesz czy cos innego?
Ale w co rybko?Mój w to nie chce uwierzyć.
Hej Laski.
Śniegu napadało, idziemy zaraz na sanki z Krzysiem. W południe najcieplej to się wyjezdzi troszkę![]()
O a mam pytanie. Czy któraś zna jakieś sposoby aby zmniejszyć widoczność rozstępów? Czytałam o tym bioOil ale jest dość drogi i nie wiem czy warto kupić.
Oj chciałabym też to wiedzieć![]()
Ale w co rybko?
a jak masz owu to ją czujesz, widzisz plodny sluz? czy kompletnie nic?Teraz biorę Metformax, miałam dwa cykle monitorowane, to w listopadzie owu była na pewno, a w grudniu też pęcherzyk rósł, ale nie miałam możliwości pojechać na ostatnie usg w monitoringu i w sumie nie wiem czy była owu czy nie...