Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od ok. 10.11 biorę 100mg dziennie i nie spadło mi nic, a nawet minimalnie urosło... Ale fakt czasem zdarza mi się zapomnieć o tabletceJa lecze sie z jakies 10 lat. Zaczynalam od 25, potem 50 a przez najblizsze lata 75. Aby zbic mi ten 3.05 przepisal mi euthyrox 88
powtorze tsh za jakis czasie i zobacze jakie bedzie i wtedy bede uderzac do endoTo zapewne bedzie ci potrzebne skierowanie do endokrynologa a on ci zaleci odpowiednia dawke euthyroxu lub jakiegos zamiennika. Mi w dwa miesiace zbil tsh z 3.05 do 1.55 takze glowa do gory !
Kiedys tez o to tak nie dbalam. Raz bralam raz nie. Zaczelam pilnowac tego odkad rozpoczelam starania. Tabletki mam na szafce nocnej i przed wstaniem z lozka lykam, czesto jeszcze na spiocha i wtedy nie pamietam czy wzielam czy nie hehJa od ok. 10.11 biorę 100mg dziennie i nie spadło mi nic, a nawet minimalnie urosło... Ale fakt czasem zdarza mi się zapomnieć o tabletce![]()
Normy w laboratorium są do kitu, powinnaś iść o ile nie bierzesz leków... Tym bardziej jeśli niedługo masz zacząć starania. Jak dla mnie to masz niedoczynność i koniecznie powinnaś o to zadbać... A wierz mi, wiem co mówię, nie leczyłam się kilka latpowtorze tsh za jakis czasie i zobacze jakie bedzie i wtedy bede uderzac do endo
HappyMum89 - Gratulacje![]()
A ja nie wiem co napisać, nie wiem już o czym wypada i nie wypada tu pisać. Jedno jest pewne ... dzisiaj mam przekichany dzień ....na szczęście jestem optymistką ...więc zawsze znajdę powód do radości![]()