reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czarna zgadzam sie z Wami ze skupianie sie tylko na objawach nie jest ok ale trochę empatii skoro ktos o tym pisze albo pyta to widocznie ma taka potrzebę i wypadałoby to uszanować a nie jechać. A co do wyrażania swojego zdania - umowmy sie cieżko to zrobić skoro wchodzicie potem na człowieka :) ale nie wazne :)

reklama
Czarna zgadzam sie z Wami ze skupianie sie tylko na objawach nie jest ok ale trochę empatii skoro ktos o tym pisze albo pyta to widocznie ma taka potrzebę i wypadałoby to uszanować a nie jechać. A co do wyrażania swojego zdania - umowmy sie cieżko to zrobić skoro wchodzicie potem na człowieka :) ale nie wazne :)

Ale ja po nikim nie jadę. Kurde EM Ka o co Ci chodzi bo ja już się gubię... Nic nikomu nie zrobiłam. Jedyne osoby z którymi się kłóciłam to Ty i Bertha... Uwagę zwróciłam mamieNadii i Lyarze, zresztą z nimi sprawa załatwiona.
W co Ty grasz? Mówisz o tym że każda może tu pisać o czym chce. Czemu mi i Rudej nie pozwalasz? Nawet jak wypowiadamy się kulturalnie i z pełną empatią Ty i tak na nas wjeżdżasz. Czy nie jest tak, ze po prostu Ty masz z nami problem? Ja sobie tu pisze raz na jakiś czas i nie komentuje Twoich postów,a Ty musisz mój każdy zjechać.

bylam u neurologa, nie przyjal mnie, bede uderzac do innego
Happy moje gratulacje Kochana!!!! a co do lekow to ja nie choruje na tarczyce i nic nie przymuje, pierwszy raz mi taki wysoki wynik wyszedl i sie zmartwilam

bylam u neurologa, nie przyjal mnie, bede uderzac do innego
Happy moje gratulacje Kochana!!!! a co do lekow to ja nie choruje na tarczyce i nic nie przymuje, pierwszy raz mi taki wysoki wynik wyszedl i sie zmartwilam
To zapewne bedzie ci potrzebne skierowanie do endokrynologa a on ci zaleci odpowiednia dawke euthyroxu lub jakiegos zamiennika. Mi w dwa miesiace zbil tsh z 3.05 do 1.55 takze glowa do gory !

Ale news!! Super! Gratulacje!! :):) to juz mamy 5 wrzesniowek chyba :):):)
Sama jestem w szoku. Zrobilam test spojrzalam patrze 1 krecha. Bylam pewna ze nic z tego poszlam myc zeby spojrzalam w lustro i klnelam na los ze tak mnie oszukuje z spozniajaca sie @ ze znowu glupia uwierzylam. Wrocilam po 2 minutach i dojrzalam ! Jeszcze nikomu nie powiedzialam nawet m.
Nie czuje sie ciazowo nawet cycki mnie nie bola

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry