CzarnaMadzia
Moderatorka
aaaa no ok.... a masz dla mnie Geralta z Rivii?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Nie chciałabym się wtrącać ani wydawać pochopnych osądów, bo coś tak poczytałam albo z domysłów. Jedno jest pewne, że ten wątek jest aby się wzajemnie wspierać, motywować w staraniach , ale też jest odskocznią od życia codziennego. Wiadomo jesteśmy tutaj anonimowe i można na forum podzielić się wszystkimi sprawami (wedle potrzeb) i pisać o wszystkim i o niczym. Przynajmniej tak myślałam, że taka jest jego idea

Lyara spokojnieJeju jak miło Cię widziećA dziękuję za pamięć, nogi tak jak były niestety...Jedynie co to trochę ta krioterapia coś daje, ale niewiele... Prawie żadnej poprawy nie ma a 15 już kończę rehabilitację....
Wiem wiem, ale z tego co mi mówili Ci fizjoterapeuci to ponoć jeden turnus to za mało, że będę musiała pewnie jeszcze raz to samo miećJa tak naprawdę nie wiem o co tutaj chodzi ?
Strasznie tutaj jest gęsta atmosfera ... Ruda nie odzywałam się nie dlatego, że mnie nic nie interesuje, ale dlatego, że nie jestem w temacie, a nadrobieniem kilkuset stron u nie graniczy z cudem, bo mój skarb jest bardzo absorbujący (tak na marginesie za 4 dni kończy roczek). Nie chciałabym się wtrącać ani wydawać pochopnych osądów, bo coś tak poczytałam albo z domysłów. Jedno jest pewne, że ten wątek jest aby się wzajemnie wspierać, motywować w staraniach , ale też jest odskocznią od życia codziennego. Wiadomo jesteśmy tutaj anonimowe i można na forum podzielić się wszystkimi sprawami (wedle potrzeb) i pisać o wszystkim i o niczym. Przynajmniej tak myślałam, że taka jest jego idea
A tu patrze , kłótnie ...
Wyluzujcie
Lyara spokojniemówiłam Ci, że poprawa może być odczuwalna nawet do 3 tyg po zakończeniu zabiegów
![]()
Dziękuję bardzoWiem wiem, ale z tego co mi mówili Ci fizjoterapeuci to ponoć jeden turnus to za mało, że będę musiała pewnie jeszcze raz to samo mieć
A co do atmosfery, widzisz, właśnie problem jest taki że tu tematyka jest niemal wiecznie o objawach i staraniach, brakuje właśnie tej odskoczni która tu kiedyś była
Ps. Bo zapomnę pewnie, wszystkiego naj dla maluszka![]()
No kolejny raz sie zgadzamEmka, wydaje mi się, ze skoro każdy ma prawo pisać na co ma ochotę, to nie widzę problemu w tym co pisze ruda z Czarną. mało tego, ja się z nimi zgadzam, bo wybaczcie, starania staraniami, ale tutaj nie pisze się o niczym innym tylko o objawach, owulacjach, bólach, testach. Jeszcze jak czytam, ze ktoś testuje 10 dni przed @ to już w ogóle. Przez takie pisanie laski się nakrecaja, a później rozczarowanie, ale w sumie to tylko na własne życzenie. Takie jest moje skromne zdanie.skoro jedne piszą o staraniach, ktoś o pracy, to czemu ktoś nie może napisać, ze cos mu się nie podoba ?Poza tym po co wałkować w kółko jedno i to samo?