Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie, komuś kto nie wypatruje objawów, ciężko się tu ostatnio odezwać bo i o czym... Skoro na tapecie jest wciąż ten sam temat... Nie dziwne że już niektóre dziewczyny mają dość i się żegnają... Choć to wielka szkodaEM Ka nie zrozumiałaś mojego posta, a mi się nie chce Tobie tłumaczyć o co mi chodziło. Widzę ze cały dzień myślałaś nad tym co by tu napisać i do czego się przyczepić. Moj post był bez agresji, bez czepiania się do nikogo. Zresztą, czy dziewczyny: mamaNadii i sperare poczuły się urażone moją odpowiedzią?
Masz racje nie pisze na tym forum bo i nie mam o czym pisać, nie mam ani objawów ciąży ani okresu, nie pisze o prywatnych sprawach bo i nie ma takiego tematu na forum. Przeszkadza Ci ze napisze raz na jakiś czas i komuś pogratuluje albo spróbuje wesprzeć? Masz rację teraz to Ty wychodzisz na czepialską.
Bo wy bardziej wprost mówicie co myślicie, może dlatego?Swoja droga dlaczego czepiasz sie mnie i czarnej ? Z tego co.pamietam to lux i pare innych dziewczyn mialo takie samo zdanie co my ale ich wpisow jakos nie doczytalas
Niemilo sie tutaj robi![]()
Na innych watkach nie ma klotni, a tu non stop cos.
Nie masz za co przepraszać, uwierz mi... Szczerość to dla mnie najważniejsza cecha, której coraz większej ilości osób zwyczajnie brakuje... Mnie właśnie ta szczerość i otwartość dziewczyn przyciągnęła na ten wątek...Jesli tak to przepraszam ze jestem szczera i nie klaszcze kazdemu nawet jak mam.inne zdanie :-)