reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bertha o widzisz dogadałam wlasnie z ta koleżanka i mowi ze ten lekarz jej - zreszta Tomanek - nie mogl tez nic powiedzieć bo podobno miał takie przypadki ze wypuściło jajeczko alw nie chce robić złudzeń i wlasnie kazał przyjść gdyby dostała @'szukać tego ciałka - bo ona akurat ma @ podczas ciazy - w sensie miała w poprzedniej - wiex jednak jej dopowiedział ale nie na 100% a swoją droga dziwne ze po zastrzyku nie pęka ...

Widzisz ja z poprzednia tzn z pierwsza ciąża latałam długo na takie monitoringi i tez gość nigdy nie módl powiedzieć xzy było czy nie ... A wtedy tez na spokojnie psochodzilam so tego :) a sie nie udawało :) wiex nie ma reguły :) choć pamietam jak mnie dołowały negatywne wyniki testów dlatego w pierwszej ciazy tydzień po nie leciałam po kolejny test tylko od razu na betę .

Ale faktycznie fajnie ze ru tyle dziewczyn zachodzi - i dziewczyny wdzesniowexzki to super łaski :) my na naszym forum ciężarówek do dzis dnia jesteśmy mega zżyte :)

Oczywiście zabawki , bo jakże inaczej :-) :) rower, samochodzik itp. nasze mieszkanie już i tak o małym metrażu 46m2 w połowie zajmują zabawki :confused2: Mam ten sam problem, bo chciałam mu coś kupić od nas , a też nie mam pomysłu ...

Skaba chcialabym juz isc na l4 haha, ale moze jakos do marca przetrzymie ;)

Bertha kolejne usg genetyczne 3 lutego. Pierwsza fotke z usg wrzucalam, a drugie to zle ujecie wziela i nie wiele widac glowki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry