Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem Cie doskonale... Ja mam umowę do 30.06 więc do marca muszę być w ciąży inaczej będzie kiepsko, na razie ciągnę L4 przez ostrogi piętowe, ale już się rodzinna krzywi strasznie, a chciałam od razu już wskoczyć na L4 ciążowe, no ale cóż, czasem musimy troszkę poczekać![]()
Lyara @ chyba do 14dni mozna dostać po dupku. Idealny chyba 28 dni.
Kate a który dzień po owu??
Oj tr godziny sa straszne godziny pracy a Dawidek ile ma?
No ja jak się nie leczyłam pare lat to miałam ostre dołki psychiczne, do tego ogólne zmęczenie, spałam po 16h na dobę... Mi lekarz pozwolił przy prawie 5 bo uznał że zanim zajdę to zdążą mi już obniżyć... Ale już zmieniłam lekarzaLyara mi waliło serducho jak nic nie brałam a teraz jak wezmę 175 to czuję się dużo lepiej a ostatnio też wziełam 200 mg . Ja narazie muszę koniecznie zejść do 1tsh zeby móc zacząć się starać .
No mi na ovu friend pokazało @ na 28 stycznia czyli 29dc a dupka odstawiam 6 dni wcześniej więc cholera wie...Wierzę że mój lekarz wie co robi... Szkoda że będę musiała go zmienić, bo mam wrażenie że wreszcie dobrze trafiłam i z nim pewnie miałabym szansę zajść...Lyara @ chyba do 14dni mozna dostać po dupku. Idealny chyba 28 dni.
Kate a który dzień po owu??
Oj tr godziny sa straszne godziny pracy a Dawidek ile ma?
Jeszcze mamy troszkę czasuWitaj w klubie, też mam umowę do 30.06... Myślałam że się udało w tym cyklu, nawet test wyszedł jakby II, ale druga mocno blada i dziś przyszła @, więc raczej czeka mnie dalsze staranie..
Ja mam podobnie jak Ty... No i niestety sporo hormonalnych problemów, więc po prostu próbujemy na czujaOj u mnie określenie ovu jest cięęężkie - mam nie regularne cykle (dlatego przytulanki mamy co drugi, co trzeci dzień żeby "trafić") według kalendarzyka powinnam mieć ok 16 stycznia, czy 10 dni temu
Zrobiłam własnie suwaczekwięc już powinnaś widzieć
![]()
A to przepraszamKate na apce nie widze suwaczkow![]()
Ja mam podobnie jak Ty... No i niestety sporo hormonalnych problemów, więc po prostu próbujemy na czuja![]()
My ostatnio 2 dni pod rząd, pierwszy raz od 2 miesięcyPowiem Ci, że mój mąż się akurat z tego cieszy(z częstotliwości
) a ja padam na głowę
hehe ciężka to praca
![]()