Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chcemy się przeprowadzić 300km stąd więc niestety będę musiała tam na miejscu poszukać lekarza... Może coś znajdę na NFZ, a jak nie to prywatnie do tego co mi poprzednią ciążę prowadziłKate mój tez juz na 15 mcyfajny wiek
Lyara pewnie pisałaś ale dlaczego będziesz musiała zmienić ?
Ruda a jak wyjdą 2 to beta po to by sprawdziax przyrost tak ?
Kate mój tez juz na 15 mcyfajny wiek
![]()
Dawidek urodził sie 6 październikaEmka nie wiemy co się stało. Ważne że działa i kosztów nie ponieslismy ;-)
Olvi to kciuki żeby już się obnizylo i tak zostało na czas starań i ciąży
Kate tule wirtualnie :-* A ile synek ma mc? 15 o a to jakiego dnia się urodził? My z Emka mamy wrześniowe maluchy tzn Emki już w sumie październik ;-)
Lyara cykl 28 dni taki standardowy.
Ale jaki test ciążowy? Serio.?
Emka wiesz co u nas na Bebo też wielkiego szału nie ma. Ostatnio trochę się bawi ale o tanczeniu z nim to nie ma mowy. Tańczy jedynie do normalnej muzyki w tv.
Spod Warszawy na Śląsk, więc spory kawał drogi.. Myślę że uda się coś na miejscu ogarnąćLyara a skąd do kad mozna spytać ?
Faktycznie daleko i w ewentualnej ciazy słabo taki kawał jeździć na same wizyty.
Kate tak tez to przerabialismysuper sprawa , mój mały codziennie prosi o swoje kawałki ulubione chu chu ua i boogie chodzi i śpiewa tańcząc
myslalam ze furorę zrobi ten robot Bebo z fp ale o dziwo nie ;(
Ruda ja sie wlasnie zastanawiałam czy przy kolejnej ciazy tez tak bede wariować![]()
No to mi w sumie dobrze oblicza wg ovu friend. Zobaczymy ile po odstawieniu dupka będę czekaćEmka nie wiemy co się stało. Ważne że działa i kosztów nie ponieslismy ;-)
Olvi to kciuki żeby już się obnizylo i tak zostało na czas starań i ciąży
Kate tule wirtualnie :-* A ile synek ma mc? 15 o a to jakiego dnia się urodził? My z Emka mamy wrześniowe maluchy tzn Emki już w sumie październik ;-)
Lyara cykl 28 dni taki standardowy.
Ale jaki test ciążowy? Serio.?
Emka wiesz co u nas na Bebo też wielkiego szału nie ma. Ostatnio trochę się bawi ale o tanczeniu z nim to nie ma mowy. Tańczy jedynie do normalnej muzyki w tv.