reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lyara a gdzie dokładnie bo ja jestem ze śląska wiex moze cos pomogę :)
Faktycznie odstawienie wtedy moze byc nie wskazane bo duphaston pomaga utrzymać , to taki progesteron dodatkowy ja brałam wraz z Luteina w obydwu ciążach - miałam krwiaki i w pierwszej sie nie udało a w drugiej na szczęście tak :)

Kate mój 1 , a miał byc 19 września :)

Ann tez mam taka nadzieje :)

reklama
Lyara a gdzie dokładnie bo ja jestem ze śląska wiex moze cos pomogę :)
Faktycznie odstawienie wtedy moze byc nie wskazane bo duphaston pomaga utrzymać , to taki progesteron dodatkowy ja brałam wraz z Luteina w obydwu ciążach - miałam krwiaki i w pierwszej sie nie udało a w drugiej na szczęście tak :)

Kate mój 1 , a miał byc 19 września :)

Ann tez mam taka nadzieje :)
Gliwice, ewentualnie Zabrze może...
No właśnie to mnie martwi, bo nawet gdybym jakimś cudem teraz zaszła to samo zagnieżdżanie jakieś 10 dni, więc za jakieś 2-3 tygodnie dopiero mógłby wyjść test...Więc dopiero w 27 dc byłoby ew zagnieżdżanie a 29 już powinna być @ ... A odstawić mam w 22 dc. Ale to tylko gdybanie bo nie mam szans na zajście w tym cyklu raczej... Owu by musiała dopiero nadejść albo jakimś cudem była w trakcie krwawienia, albo to co ja myślę że tak jest czyli w ogóle jej nie ma :) Także pewnie nawet nie ma sensu robić testu :D
Ja mam torbiel na lewym jajniku, podobno to utrudnia zajście... Zobaczymy jak to wyjdzie, po @ mam się zgłosić do gina, a za pare dni odbieram wyniki bad histopatologicznego po łyżeczkowaniu :) Ciekawe co tam mądrego napiszą...

Lyara to jak będziesz xzy tu xzy tu to do Tomanka będziesz miała blisko :) on przyjmuje w Bytomiu i Katowicach , bardzo dobry jest tu dziewczyny sie tez lecza u niego a i moja koleżanka tez zachodziła pod jego okiem i teraz ronią to drugi raz :) a miedzy miastami u nas to tak jak w wawie miedzy dzielnicami :)

Nie ma co sie fiksowac skoro masz odstawić to do czasu @ co tydzień mozna robić test :)

Lyara to jak będziesz xzy tu xzy tu to do Tomanka będziesz miała blisko :) on przyjmuje w Bytomiu i Katowicach , bardzo dobry jest tu dziewczyny sie tez lecza u niego a i moja koleżanka tez zachodziła pod jego okiem i teraz ronią to drugi raz :) a miedzy miastami u nas to tak jak w wawie miedzy dzielnicami :)

Nie ma co sie fiksowac skoro masz odstawić to do czasu @ co tydzień mozna robić test :)
No do Bytomia nie tak daleko... A to prywatnie przyjmuje? Ja chodziłam do ordynatora naszego szpitala... i uważam że to bardzo dobry pomysł :) Jakoś inaczej traktują pacjentki samego szefa :D I tu też chodze do ordynatora i widać było w szpitalu że dobrze mnie traktowali, na IP od razu mówili że jako pacjentka szefa to muszą przyjąć i w ogóle :D Pewnie wiedzą że szef by ich opierdzielił :D
No niby można, ale nie sądzę by to miało jakikolwiek sens... Pogadam po @ z moim ginem o monitoringu, albo coś na wywołanie owu.. zobaczy się jeszcze :)

Lyara to nie wiem xzy tomanek jest ordynatorem , trzeba by poczytać albo straw bedzie wiedzieć :) a ja znam tzn rodziłam u ordynatora z siemianowix tez kawałek musiałam dojeżdżać ale zgadzam
Sie inaczej sie traktuje pacjentki ordynatora .

Hej :) A co to wszystkie pouciekały na zamknięty? :D
Mam do was pytanie... Dziś jest 20 dc a ja mam strasznie wodnisty śluz i całkiem go sporo... Wykres mi pokazuje to jako dni płodne... Czy to w ogóle możliwe? Czyżbym miała aż tak późno owu mieć? Pomóżcie...

reklama
Właśnie mam taki bardziej wodnisty, czuję jakbym miała tam wilgotno...Ale nie jest rozciągliwy ten śluz, z tego co wynalazłam w necie to taki wodnisty jest przed tym płodnym ale już się niby zalicza jako płodny, jakoś tak :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry