Luxuorius
Moderatorka
ja mam obecnie 25 km w jedna strone, a po przeprowadzce bede miec juz tylko 15 kmO tyle dobrze, że do pracy jadę 10 min![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam obecnie 25 km w jedna strone, a po przeprowadzce bede miec juz tylko 15 kmO tyle dobrze, że do pracy jadę 10 min![]()
ja mojemu barszcz rozmrozilam czerwony i uszka ugotowalam na jutro, ja zjem cos chyba w pracyNo to czas ugotować następny obiadtrzeba się czymś zająć dopóki J nie wróci z pracy
![]()
Faktycznie kawałek :xja mam obecnie 25 km w jedna strone, a po przeprowadzce bede miec juz tylko 15 km
A ja za to robię zapiekanke z ryżem i mięsem mielonymja mojemu barszcz rozmrozilam czerwony i uszka ugotowalam na jutro, ja zjem cos chyba w pracy
nie, jestem po stracie, w marcu dwa lata temu poronilamLux a ty masz już dziecko ?
o Jezu, a po co to badanie? cos jeszcze bedziesz badac?Znieczulenie kosztiwalo 350 pln wiec nie wzielam.
Lux badanie jelita grubego i odbytu wklada ci taki przewod w tylek i bada jelito grube. Najgirsze jest hsj ci bada jelito masakraaaa