Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Następnym razem uprzedzaj, to nie wrzuceKarola a ja głodna z treningu wlasnie wróciłam - zjadłam galaretkę i banana zeby nie obdzierać sie na wieczor a Ty takie rzeczy wstawiasz ! Mmmm dobra lecę pod prysznic -
Dziewczyny sa dwa wyjścia albo bardzo wierzyć ze sie uda , albo całkowicie odpuścić i 1 i 2 sie sprawdza , w pierwsza ciaze zaszłam jak juz całkowicie odpuściłam bo miałam podejrzenie endometriozy i byłam umówiona na laparo celem potwierdzenia , pojechaliśmy na wakacje i wróciliśmy z ciążaa drugi raz mocno wierzyłam od początku - mimo ze nawet super kompetentny lekarz który był przeciez najlepszym lekarzem jakiego do tej pory spotkałam , powiedział ze nic z tego nie bedzie - i mam usunąć ciaze - ale sie nie zgodziłam- sama brałam luteinę duphaston dużo leżałam i tydzień pózniej poleciałam ba usg z NFZ i okazało sie ze krwiaki sie wchłaniają a serduszko dzidzi zaczęło ładnie bic i urodziłam zdrowego pięknego i mega mądrego i swietnie rozwijającego sie synka - ale wierzyłam ze musi byc dobrze - przed tym usg ktore miało niby potwierdzić fatalny stan - mówiłam do brzuszka ze wierze w niego ze da radę i nie moze mnie zawieść i dał - teraz daje mi radość kaZdwgo dnia - nawet jesli cos zbroi i mogłabym sie wściec to sobie przypominam jak bardzo go chciałam i cała złość przechodzi
![]()
No sie rozpisałam - lecę pod ten prysznicdobranoc laski! Dużo nadziei i czekamy jutro na jakies pozytywy bo dawno nie było nic nowego
![]()
Olvii tez tak mam, ze przychodza takie chwile ze juz mam dosc tej walki i chce sie poddac.Strawbelka tak troszke też przeszłam jak wielu z nas tutaj ;( czasami mam już dość tego wszystkiego tych szpitali , lekarzy , leków a szczególnie pobierania krwi ;( , czasami nie chce mi się już walczyć , martwić o to czy dam radę , czy nastepna coaża nie bedzie taka sama jak wszystkie wcześniejsze bo przecież nie mogę tyle razy tracić nie mogę ryzykować swojego zdrowia , przrciez są gdzieś granice wytrzymałości mojej macicy ;( . Ale wciąż mam marzenia i nadzieję po prostu chcę doświadczyć macierzyństwa , chcę być dla kogoś mamą nie muszę mieć gromadki nam wystarczy jedno zdrowe bez znaczenia chłopczyk czy dziewczynka chcemy już być w troje a nia zawsze wszystko we dwoje , chcęmy mieć rodzinę może być mała ta rodzina ale naszawiem filozofuje czasami tak mam !!!