Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki cudnyMasz tu słodkiego, rozlanego, kota-morderce na poprawę humoru i ani mi tu nawet nie próbuj sie poddać, bo jakiś kretyn się udziela tam gdzie nie powinien!
Pyzia bez przesady, taka stara to Ty nie jestesNajgorsze jest to,że ostatnio usłyszałam więcej takich opinii że powinniśmy dać sobie spokój...Ale dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie :* A szef mojego męża jest naszym sąsiadem i bliskim znajomym więc dlatego pozwala sobie wyrazić swoje zdanie.Gdyby to był ktoś całkiem obcy to juz ja bym mu powiedziała co tym myślęA najgorsze jest to że gdzieś tam w głębi siebie też mam schowane wątpliwości...
Jest więcej takich weteranek? I starają się o pierwsze dziecko? Myślałam że oprócz celebrytek to zostałam ostatniaPyzia sa tu na watkach dziewczyny w Twoim wieku i sie staraja. Tak jak napisala aniay podazaj za sercem i nie przejmuj sie glupimi uwagami. My tutaj bedziemy zawsze Cie wspierac!!!
moja tesciowa gdy ja zaszlam w ciaze to byla tak oburzona, ze powiedziala " na ch...j wam bachor", moja reakcja? przestalam z nia gadac na jakis czas i dalam taki pocisk, ze sie w butach schowala, potem gadala, ze nie mozemy miec dziecka bedac na jednym pokoju a jak znalazlam wieksze miszkanie to mowila, ze zachcialo mi sie "apartamentu" a ja wychowalam sie na duzym kilkupokojowym domu jednorodzinnym i chce po prostu miec mieszkanie gdzie beda min dwa pokoje i jej nic do tego aaa i wczoraj zaczela nam meble w myslach ustawiac w naszym nowym mieszkaniu, myslalam, ze ja udusze nooSzef niech na drzewo spada że swoimi dobrymi radami.
Moja szefowa też ostatnio coś wspomniała żebym nie zaciążyła, tak to ujęła ładnie, bo ślubu nie mamy. Padlam że śmiechu, oczywiścieg*wno ją to interesuje
![]()

Istny diabeł w ładnym przebraniuJaki cudny![]()