reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Wiecie,bo to jest tak że mój M ma już trójkę dzieci i płaci alimenty.Między innymi dlatego niektórzy uważają że moglibyśmy dać sobie spokój.Tyle że problem w tym że mój nie widuję dzieci bo ich matki to naprawdę idiotki.Poznałam je obie i każdą po kolei miałam ochotę udusić po kilku pierwszych słowach...On tak bardzo chciałby wychować choć jedno dziecko,że głównie dla niego zgodziłam się na leczenie,bo ja już się pogodziłam z tym że nie będę miała dziecka...Tacy to my jesteśmy potargani przez życie...On w trzecim poważnym związku,a ja w trzeci małżeństwie...
Ważne, że w końcu trafiliście na siebie i się kochacie, adorujecie i pasujecie do siebie :)

Wiecie,bo to jest tak że mój M ma już trójkę dzieci i płaci alimenty.Między innymi dlatego niektórzy uważają że moglibyśmy dać sobie spokój.Tyle że problem w tym że mój nie widuję dzieci bo ich matki to naprawdę idiotki.Poznałam je obie i każdą po kolei miałam ochotę udusić po kilku pierwszych słowach...On tak bardzo chciałby wychować choć jedno dziecko,że głównie dla niego zgodziłam się na leczenie,bo ja już się pogodziłam z tym że nie będę miała dziecka...Tacy to my jesteśmy potargani przez życie...On w trzecim poważnym związku,a ja w trzeci małżeństwie...
to, ze jestescie po przejsciach nie zabrania Wam byc szczeliwymi ludzmi, ja nie rozumiem takiego podzialu, a jest chlop stary, narobil se dzieci i nagle mu sie dzieckla zachcialo pozniejszym wieku, dla mnie to niepojete czemu ludzie sa tacy podli i wchodza z butami w Wasze sprawy? a zajrzeli Wam do serca, mozgu? znaja Wasze mysli? wiedza ile lez wylaliscie? nie, to niech sie zamkna a nie rania Was takimi okrutnimi slowami, sie wkurzylam nooo

Pyzia i moze przez tule lat nie moglas zajsc bo pisane Ci bylo wlasnie z nim dziecko. Staraj sie bo widze ze oboje chcecie, jak sie uda to znak ze to wlasnie z nim Ci bylo pisane;)

Ovli nowy cykl nowa nadzieja ;-) miłego dnia :-)

Pyzia glowa do góry, co ma szef do tego. Niech się sobą zajmie, a wam nie przeszkadza :-)

Lux no mi już czekamy tak jak ty hehe na twoje staranka :-P

Strawbelka dobrze ze dzisiaj już Ci lepiej :-)

Lux ta twoja teściowa, brak słów

Pyzia przykre że nie może mięc udziału w wychowaniu.

reklama
Lux tak ci teściowa powiedziała !! To dla niej dziecko jej syna to bachor !!! Oj pokazała bym jej gdzie są drzwi , już by do mojego domu nigdy nie weszła nawet z szacunku dla mojego Marcina nie wpuściła bym jej .

Pyzunia ty sie przejmuj gadaniem jakiegoś debila , ktory nie wie co to znaczy pragnąć być matka i nie zdroZumie nigdy kobiety ! Wcale nie jestes za stara mija znajoma urodziła w wieku 45 lat zdrowego pięknego chłopaka a 2 lata poznij znow zaszła .
Raczej to nie mija koleżanka tylko Matka mojej koleżanki ;)
I wiecie jak było jej córka i ona zaszły w tym samym roku , różnica była miesiąc -dwa .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry