Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi tez sie wiesza i posty dlugo dodajeKurcze, tylko mi się tak forum wiesza...? :/
Ważne, że w końcu trafiliście na siebie i się kochacie, adorujecie i pasujecie do siebieWiecie,bo to jest tak że mój M ma już trójkę dzieci i płaci alimenty.Między innymi dlatego niektórzy uważają że moglibyśmy dać sobie spokój.Tyle że problem w tym że mój nie widuję dzieci bo ich matki to naprawdę idiotki.Poznałam je obie i każdą po kolei miałam ochotę udusić po kilku pierwszych słowach...On tak bardzo chciałby wychować choć jedno dziecko,że głównie dla niego zgodziłam się na leczenie,bo ja już się pogodziłam z tym że nie będę miała dziecka...Tacy to my jesteśmy potargani przez życie...On w trzecim poważnym związku,a ja w trzeci małżeństwie...
... Właśnie jak ja mam czas, żeby tu z Wami posiedzieć dłużej bez przerywania sobie to forum musi mi tyłek pokazywać :/mi tez sie wiesza i posty dlugo dodaje
to, ze jestescie po przejsciach nie zabrania Wam byc szczeliwymi ludzmi, ja nie rozumiem takiego podzialu, a jest chlop stary, narobil se dzieci i nagle mu sie dzieckla zachcialo pozniejszym wieku, dla mnie to niepojete czemu ludzie sa tacy podli i wchodza z butami w Wasze sprawy? a zajrzeli Wam do serca, mozgu? znaja Wasze mysli? wiedza ile lez wylaliscie? nie, to niech sie zamkna a nie rania Was takimi okrutnimi slowami, sie wkurzylam noooWiecie,bo to jest tak że mój M ma już trójkę dzieci i płaci alimenty.Między innymi dlatego niektórzy uważają że moglibyśmy dać sobie spokój.Tyle że problem w tym że mój nie widuję dzieci bo ich matki to naprawdę idiotki.Poznałam je obie i każdą po kolei miałam ochotę udusić po kilku pierwszych słowach...On tak bardzo chciałby wychować choć jedno dziecko,że głównie dla niego zgodziłam się na leczenie,bo ja już się pogodziłam z tym że nie będę miała dziecka...Tacy to my jesteśmy potargani przez życie...On w trzecim poważnym związku,a ja w trzeci małżeństwie...
moze robia znow jakas przebudowe?... Właśnie jak ja mam czas, żeby tu z Wami posiedzieć dłużej bez przerywania sobie to forum musi mi tyłek pokazywać :/
Pyzia i moze przez tule lat nie moglas zajsc bo pisane Ci bylo wlasnie z nim dziecko. Staraj sie bo widze ze oboje chcecie, jak sie uda to znak ze to wlasnie z nim Ci bylo pisaneWiecie,bo to jest tak że mój M ma już trójkę dzieci i płaci alimenty.Między innymi dlatego niektórzy uważają że moglibyśmy dać sobie spokój.Tyle że problem w tym że mój nie widuję dzieci bo ich matki to naprawdę idiotki.Poznałam je obie i każdą po kolei miałam ochotę udusić po kilku pierwszych słowach...On tak bardzo chciałby wychować choć jedno dziecko,że głównie dla niego zgodziłam się na leczenie,bo ja już się pogodziłam z tym że nie będę miała dziecka...Tacy to my jesteśmy potargani przez życie...On w trzecim poważnym związku,a ja w trzeci małżeństwie...