L
Lad
Gość
Ale która bo tu są dwie.twarz ma nieladna, ale cialo na tym zdjeciu piekne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale która bo tu są dwie.twarz ma nieladna, ale cialo na tym zdjeciu piekne
Tylko się ciesze, że w nie całkiem starym budownictwie, bo tam to już całkiem umrzeć e połowie możnapiate pietro? łal to ja pierwsze mam problem by wniesc torby
no ta Sandra taka wychodzona ma ta twrazAle która bo tu są dwie.No Sandra może z twarzy taka ładna nie jest ale z resztą nikt nie jest idealny.
![]()
no jaj mam obecnie w starym budownictwie a za kilka dni juz w nowym bede miec oj widac roznice, i klatki szersze i ladniej i nie smierdzi nheehehTylko się ciesze, że w nie całkiem starym budownictwie, bo tam to już całkiem umrzeć e połowie można![]()
jak my zaczelismy teraz w styczniu szukac mieszkania to najpierw mielismy na oiku dwupokojowe, plus lazienka i kuchnia z tym, ze lazienka i kuchnia mikro i musialabym kupic nowa pralke otwierana od gory i nie weszla by moja lodowka do kuchni i zaczelam szukac inego mieszkanka i znalazlam duze, dwa pkoje, jeden duzy drugi mniejszy i ogromna kuchnia i duza lazienka, koszt 1000 zl plus ogrzewanie gazowe, mieszkanie kilkuletnie, piekneMy sie niedlugo tez bedziemy przeprowadzac pewnie, chociaz wciaz na wynajem. Z dwoch sypialni na trzy bedziemy zmieniac. Idziemy ogladac domy w piatek i w sobote takze moze w przyszlym tygodniu cos bedzie wiadomo. Narazie ogladalismy jeden ale niestety kuchnia i lazienka okazyly sie byc malutkie.
mniamNo właśnie dla mnie nie do pomyślenia jest za dwie błyskotki wydać prawie 2tys złotych... No nic, kupimy tanie bo i tak to tylko symbolicznie. Wiadomo ekstremalnie nie będzie się ich używać więc powinny parę lat posłużyć.Agnesis ja w pierwszej ciąży ciągle mogłam spać i brak @ to moje dwa jedyne objawy ;-)
Hime no jak nic wroze ci ciążę. Jak się ocenia cykl jako stracony najczęściej się udaje. Patrz na Ruda ;-)
Jeszcze kilka dni i się dowiemy, oby pozytywne testy się posypały, co by Ruda sama na pazdziernikowkach nie siedziała :-)
Karola u ciebie tez coś podejrzane :-)
Ja mam dziś krupnik i risotto z pieczarkamimniam
Hime my mamy z żółtego złota. Takie zaokrąglone lekko chyba jakoś 5 mm szerokości. Dla mnie są idealne takie klasyczne piękne i mamy zmniejszona objętość złota w środku chyba o 25 % bo tego nie widać są tylko lżejsze i tańsze. Obie kosztowaly koło 1700 zł.
Za 200 zł to pewnie jakaś niska próba. Nasze mają 585 podobno dobre na obrączki. Fakt zarysowania delikatnie widać ale jak się wypoleruje u zlotnika jak nowe.
Lepiej chyba trochę zainwestować bo to na całe życie. Ale każdy kupuje na swoją kieszeń :-)
Ja za to mogę spać i jeść na zmianęAgnesis ja w pierwszej ciąży ciągle mogłam spać i brak @ to moje dwa jedyne objawy ;-)
Hime no jak nic wroze ci ciążę. Jak się ocenia cykl jako stracony najczęściej się udaje. Patrz na Ruda ;-)
Jeszcze kilka dni i się dowiemy, oby pozytywne testy się posypały, co by Ruda sama na pazdziernikowkach nie siedziała :-)
Karola u ciebie tez coś podejrzane :-)
Ja mam dziś krupnik i risotto z pieczarkamimniam
Hime my mamy z żółtego złota. Takie zaokrąglone lekko chyba jakoś 5 mm szerokości. Dla mnie są idealne takie klasyczne piękne i mamy zmniejszona objętość złota w środku chyba o 25 % bo tego nie widać są tylko lżejsze i tańsze. Obie kosztowaly koło 1700 zł.
Za 200 zł to pewnie jakaś niska próba. Nasze mają 585 podobno dobre na obrączki. Fakt zarysowania delikatnie widać ale jak się wypoleruje u zlotnika jak nowe.
Lepiej chyba trochę zainwestować bo to na całe życie. Ale każdy kupuje na swoją kieszeń :-)