Luxuorius
Moderatorka
zapodaj potem foto gotowego daniaJa za to mogę spać i jeść na zmianę
Gotuje chinszczyzne z grzybkami i w mleku kokosowym i piersiatka nadziewane szpinakiem, tylko, ze rano jak to wymyslilam wydawalo sie latwiejsze do zrobienia![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapodaj potem foto gotowego daniaJa za to mogę spać i jeść na zmianę
Gotuje chinszczyzne z grzybkami i w mleku kokosowym i piersiatka nadziewane szpinakiem, tylko, ze rano jak to wymyslilam wydawalo sie latwiejsze do zrobienia![]()

Co ty nie mam, ja w ogóle biżuterii nie noszę.Hime a nie macie jakiegoś złota żeby dać na przetopienie? My daliśmy swoje zloto i zaplacilismy 200 zl za robociznę, grawer gratis. Takie zwykle klasyczne
jade do Ciebie na risottoEwix ja też tak zrobiłam. Ale za to złoto mam dla siebie pierścionek i kolczyki no mąż się uparl że on chce zapłacić za obrączki. Złoto dla mi mama i babcia.
Ale to faktycznie dobre rozwiązanie.
Karola brzmi pysznie. A ja się objadlam. Risotto z pieczarkami i pietruszka. No pycha, kocham wszelakie risotto

juz lece, glodna jak wilk hahaLux zapraszam ale lepiej samolot złap bo do Niemiec daleko :-(
Teraz muszę spróbować kaszotto ;-)
Mi się wydaje, że jak mam taki dyskomfort jakby na okres w środku cyklu to chyba na owulację. I z jednej strony też mnie kłuje.My tez mamy z przetopionwgo zlota. Biale zloto i zloto ok 5 mm ze wzorkiem.
Maz wraca dzis z delegacji.
Mam pytanie czy ktoras z Was ma bolesne owulacje. Strasznie boli mnie z lewej strony. Tak jakby jajnik.