kiedy przerwalas nauke?No bo tym bardziej by zaczęło się robienie dzieci dla paru złotych... Ja nie uczę się póki co, od września ponownie idę do LO zaocznego.
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
kiedy przerwalas nauke?No bo tym bardziej by zaczęło się robienie dzieci dla paru złotych... Ja nie uczę się póki co, od września ponownie idę do LO zaocznego.
wiem, ze nie weszlo, i tez watpie, co chwile czytam inne przepisy maja udoskonalic ten niby projekt, ehh brak slow, najlepsze bylo jak napisali, ze ta kasa bedzie tylko na wybrane produkty i sklepy, no debileLux to 500 jeszcze nie weszlo i jakos nie wierze ze wejdzie
Wiesz co, w tamtym roku w styczniu ostatni raz byłam na egzaminach. Później mieliśmy jakieś wolne a przy końcu stycznia miałam objawy ciąży pozamacicznej i poszłam na zwolnienie lekarskie, no a kiedy już wydarzyło się co się wydarzyło zrezygnowałam ze wszystkiego. Próbowałam we wrześniu znowu pójść się zapisać ale nie chciałam do ludzi wychodzić.kiedy przerwalas nauke?
ale dobrze, ze chcesz kontynuowac nauke, wyksztalcenie musi byc, zycze powodzenia w powrocie do ksiazekWiesz co, w tamtym roku w styczniu ostatni raz byłam na egzaminach. Później mieliśmy jakieś wolne a przy końcu stycznia miałam objawy ciąży pozamacicznej i poszłam na zwolnienie lekarskie, no a kiedy już wydarzyło się co się wydarzyło zrezygnowałam ze wszystkiego. Próbowałam we wrześniu znowu pójść się zapisać ale nie chciałam do ludzi wychodzić.

teraz juz jest 100 % placone nawet na rocznym macierzynskim, moja bratowa sie ksiegowej pytala jak to jest, bo sama niedlugo rodziAle siedząc w domu na dupie ma się tylko 1000zl a jak się pracuje na etacie to L4 płacą 100% a później rok czasu 80% pensji, więc to może być różna kwota, ale na pewno większa niż 1000zl![]()
Ja już się doczekać nie mogę, tak mi się tęskni za tym szkolnym gwarem. Fakt faktem to dla dorosłych ale zawsze jakoś do ludzi wyjdę.ale dobrze, ze chcesz kontynuowac nauke, wyksztalcenie musi byc, zycze powodzenia w powrocie do ksiazek![]()