reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dobry ;) Podczytałam tylko trochę bo dużo pisałyście :P
Zazdroszczę mieszkań... My na razie szukamy czegoś do wynajęcia, ale ciężko idzie... Ceny są dosyć wysokie, a jak cena jest względnie ok to wygląda okropnie mieszkanie :( Ale my niestety o własnym możemy zapomnieć...
Sprawdziło się u mnie że pierwsza @ po zabiegu może być obfitsza... 3 dni miałam masakryczne, prawie z łóżka nie wstawałam tak mnie bolało... Dzisiaj 9 dc liczę że w końcu się skończy bo już tylko takie lekkie krwawienie mam :) A w środę do gina lecę, zobaczymy co ciekawego mi powie :)
Ktoś testuje w ogóle jakoś niedługo? :D

reklama
Dobry ;) Podczytałam tylko trochę bo dużo pisałyście :P
Zazdroszczę mieszkań... My na razie szukamy czegoś do wynajęcia, ale ciężko idzie... Ceny są dosyć wysokie, a jak cena jest względnie ok to wygląda okropnie mieszkanie :( Ale my niestety o własnym możemy zapomnieć...
Sprawdziło się u mnie że pierwsza @ po zabiegu może być obfitsza... 3 dni miałam masakryczne, prawie z łóżka nie wstawałam tak mnie bolało... Dzisiaj 9 dc liczę że w końcu się skończy bo już tylko takie lekkie krwawienie mam :) A w środę do gina lecę, zobaczymy co ciekawego mi powie :)
Ktoś testuje w ogóle jakoś niedługo? :D
Miałyśmy nagły wysyp, więc chyba narazie spokój, żadna :D

Lux oj co za kobiety, żeby czyimś kosztem się wzbogacać. Dobrze ze juz po. Jak na nowym?
Czekam na zdjęcia

Karola to dobrze że krótka zaraz zaczniecie kolejne starania

Hime co dostanie?

Czarna zgadzam się co do małych i dużych domów. Nam się marzy mały domek. Z dużym ogrodem dla dzieci. Mam nadzieję że jak już zacznę pracować to będzie nas stać na kredyt

Karola myj może wieczorem to do rana same wyschnal i będzie zdrowiej dla nich
Bluzę, która sobie miał kupić ale dopiero po wypłacie, więc ja go wyprzedziłam. :)

Karola hehe ja swego czasu jak nie prostowalam. Miałam dosyć długie i mega wycieniowane i najlepsze były jak poszłam spać z mokrymi. Szopa i mega skręcone hehe

Czarna super my chcielibyśmy tutaj w de postawić albo kupić bo nie wiadomo jak będzie z kosztami

Karola hehe ja swego czasu jak nie prostowalam. Miałam dosyć długie i mega wycieniowane i najlepsze były jak poszłam spać z mokrymi. Szopa i mega skręcone hehe

Czarna super my chcielibyśmy tutaj w de postawić albo kupić bo nie wiadomo jak będzie z kosztami
To tak jak moja siostra :p ja mam proste całkiem, nie kręcą się, tylko wyglądają jak pogiete :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry