Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No 500.150 zł wizyta i 350 leki...
Dostinex kosztuje 160 zł,Clo coś koło 50zł, do tego Pregnyl juz na przyszły miesiąc 50zł, tabletki na wątrobę bo obciążona i na cukrzycę coś koło 60zł, kwas foliowy i tak prawie 350 zł się uzbierało...Ann ja bym uważała z przytulankami przynajmniej do wizyty
Pyzia co za leki takie drogie ? A cło sie nie martw ja nje miałam objawow ubocznych
Lenaka przykro mi bardzo ze tak sie tego boisz , pisałaś chyba cos o terapii z tego co pamietam jak Ci idzie ? Moze jeszcze jakas wizyta u lekarza po delikatne antydepresanty? To tez na pewno pomogłoby sie wyluzować nawet w kwestii ciazy![]()
Bidulka taki dołek cię dopadł... Kochana po burzy zawsze wychodzi słońce więc u ciebie też zaświeciZrozumiały jest twój żal ale pomyśl że teraz na wyremontowanym mieszkanku będzie cie mogli się ponownie starać...Możesz jęczeć ile chcesz bo po tu jesteśmy :*
Lenaka kochana ... nowe mieszkanko, nowe szanse, nowy początek ? Popatrz może tak na to ?
Lenkaka dziękuję :* kochana bardzo mi przykro że się tak czujesz. Nie Możesz ciągle do tego wracać. Musisz się pogodzic z faktem że jeszcze nie był czas żeby synek pojawił się na ziemi. Ale wierzę że jiz niedługo da o sobie znać. Szukaj znaku że masz się wziąć w garść :*
Lenaka przykro mi bardzo ze tak sie tego boisz , pisałaś chyba cos o terapii z tego co pamietam jak Ci idzie ? Moze jeszcze jakas wizyta u lekarza po delikatne antydepresanty? To tez na pewno pomogłoby sie wyluzować nawet w kwestii ciazy![]()
Lenaka nie mozesz tak myslec. Wiem.latwo sie mowi. Zycze ci tego zebys jak najszybciej zaszla