reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ann najszczersze gratulacje dużo zdrowia dla Ciebie i fasolki :)

Lux wszelkiej pomyślności w nowym gniazdku a przede wszystkim szybkiej możliwości urządzenia dziecięcego pokoiku :)

Witam nowe staraczki dla Was życzenia jak najszybszego opuszczenia tego wątku ;) jako przyszłe mamy.

Ja się muszę wyżalić :( odpadł mnie niesamowity dół i popadam w coraz większą rozpacz.
Tak bardzo boję się powrotu do swojego mieszkania remont już na kompletnym finiszu a ja najchętniej jeszcze bym odwlekała przeprowadzkę.
Myślałam że będzie lepiej, wmawialam sobie że będzie pięknie i będzie się nam dobrze mieszkać. ***** prawda, zamiast dekorowac sypialnię powinnam teraz urządzać pokój dla mojego synka i spokojnie czekać na jego przyjście na świat. Co z tego że mieszkanie jak z katalogu, wszystko piękne, nowe i błyszczące jak wrócimy tam sami w dodatku opuszczeni przez najważniejszą i najukochańszą istotę.
Mam straszny kryzys i jestem załamana, miałam nadzieję że dam radę to udźwignąć ale ten lęk jest coraz silniejszy.
Echhh to tyle u mnie, przepraszam za to jęczenie. Trzymajcie się kochane.

Lux wszelkiej pomyślności w nowym gniazdku a przede wszystkim szybkiej możliwości urządzenia dziecięcego pokoiku :)

Witam nowe staraczki dla Was życzenia jak najszybszego opuszczenia tego wątku ;) jako przyszłe mamy.

Ja się muszę wyżalić :( odpadł mnie niesamowity dół i popadam w coraz większą rozpacz.
Tak bardzo boję się powrotu do swojego mieszkania remont już na kompletnym finiszu a ja najchętniej jeszcze bym odwlekała przeprowadzkę.
Myślałam że będzie lepiej, wmawialam sobie że będzie pięknie i będzie się nam dobrze mieszkać. ***** prawda, zamiast dekorowac sypialnię powinnam teraz urządzać pokój dla mojego synka i spokojnie czekać na jego przyjście na świat. Co z tego że mieszkanie jak z katalogu, wszystko piękne, nowe i błyszczące jak wrócimy tam sami w dodatku opuszczeni przez najważniejszą i najukochańszą istotę.
Mam straszny kryzys i jestem załamana, miałam nadzieję że dam radę to udźwignąć ale ten lęk jest coraz silniejszy.
Bidulka taki dołek cię dopadł... Kochana po burzy zawsze wychodzi słońce więc u ciebie też zaświeci ;) Zrozumiały jest twój żal ale pomyśl że teraz na wyremontowanym mieszkanku będzie cie mogli się ponownie starać...Możesz jęczeć ile chcesz bo po tu jesteśmy :*

Cześć dziewczyny :) Wiecie jak się szybko pozbyć 500 zł? Wystarczy pójść do mojej ginekolożki :D Niestety nie dołączę na pewno do październikowych...Ten cykl raczej nie wypali :( Jestem następny miesiąc do tyłu...

Ostatnia edycja:

Lenaka kochana ... nowe mieszkanko, nowe szanse, nowy początek ? Popatrz może tak na to ?

hej dziewczyny:) oj ciężko rozpoczęłam luty... w pracy zamieszanie że masakraaaa

rano robiłam test i nie wiem- chyba mi się przesunął cykl., bo @ miała być już wczoraj , a dalej jej nie ma, a na teście 1 krecha ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry