Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na nia nawet by sam szatan nie podzialalI właśnie dla takich ludzi wymyślono psychotropy![]()

no nie musze i nie moge w to uwierzyc, ze mam ja z glowy, ze nie bedzie mi wydzwaniać, Boze skad sie tacy ludzie biora?Lux na szczęście już nie musisz się z nią kontaktować więc spokojnie sobie miekszjacie na nowym wygodnym mieszkaniu
Bidulka taki dołek cię dopadł... Kochana po burzy zawsze wychodzi słońce więc u ciebie też zaświeciAnn najszczersze gratulacje dużo zdrowia dla Ciebie i fasolki
Lux wszelkiej pomyślności w nowym gniazdku a przede wszystkim szybkiej możliwości urządzenia dziecięcego pokoiku
Witam nowe staraczki dla Was życzenia jak najszybszego opuszczenia tego wątkujako przyszłe mamy.
Ja się muszę wyżalićodpadł mnie niesamowity dół i popadam w coraz większą rozpacz.
Tak bardzo boję się powrotu do swojego mieszkania remont już na kompletnym finiszu a ja najchętniej jeszcze bym odwlekała przeprowadzkę.
Myślałam że będzie lepiej, wmawialam sobie że będzie pięknie i będzie się nam dobrze mieszkać. ***** prawda, zamiast dekorowac sypialnię powinnam teraz urządzać pokój dla mojego synka i spokojnie czekać na jego przyjście na świat. Co z tego że mieszkanie jak z katalogu, wszystko piękne, nowe i błyszczące jak wrócimy tam sami w dodatku opuszczeni przez najważniejszą i najukochańszą istotę.
Mam straszny kryzys i jestem załamana, miałam nadzieję że dam radę to udźwignąć ale ten lęk jest coraz silniejszy.
Echhh to tyle u mnie, przepraszam za to jęczenie. Trzymajcie się kochane.
Ann najszczersze gratulacje dużo zdrowia dla Ciebie i fasolki
Lux wszelkiej pomyślności w nowym gniazdku a przede wszystkim szybkiej możliwości urządzenia dziecięcego pokoiku
Witam nowe staraczki dla Was życzenia jak najszybszego opuszczenia tego wątkujako przyszłe mamy.
Ja się muszę wyżalićodpadł mnie niesamowity dół i popadam w coraz większą rozpacz.
Tak bardzo boję się powrotu do swojego mieszkania remont już na kompletnym finiszu a ja najchętniej jeszcze bym odwlekała przeprowadzkę.
Myślałam że będzie lepiej, wmawialam sobie że będzie pięknie i będzie się nam dobrze mieszkać. ***** prawda, zamiast dekorowac sypialnię powinnam teraz urządzać pokój dla mojego synka i spokojnie czekać na jego przyjście na świat. Co z tego że mieszkanie jak z katalogu, wszystko piękne, nowe i błyszczące jak wrócimy tam sami w dodatku opuszczeni przez najważniejszą i najukochańszą istotę.
Mam straszny kryzys i jestem załamana, miałam nadzieję że dam radę to udźwignąć ale ten lęk jest coraz silniejszy.
Echhh to tyle u mnie, przepraszam za to jęczenie. Trzymajcie się kochane.
A co się stało?Cześć dziewczynyWiecie jak się szybko pozbyć 500 zł? Wystarczy pójść do mojej ginekolożki
Niestety nie dołączę na pewno do październikowych...Ten cykl raczej nie wypali
Jestem następny miesiąc do tyłu...